跳至
[2005年] 去 disneyland

首頁

尾頁

大宅

去 disneyland

各位, 我打算同 ivan 去 disney慶祝, 請問有無乜野要特別留意呀
我要學習做會笑的媽媽

大宅

Re: 去 disneyland

Will you stay at the hotel? If yes, tell them it's the birthday of your son and they might give you a cake.

大宅

好媽媽勳章

IE媽,
時間真係過得快,
眨下眼阿仔阿女又差吾多兩歲^^
你知嗎?^^
上年我就係同軒軒起disneyland,
經過"encounter with stitch"時,
收到你話生左evan仔的msn,
所以家陣每次行過果樹時,
我都記得你同evan仔架...嘻嘻嘻^^
anyway...
講番先....
如果你係話同Ivan大哥生日入樂園慶祝,
你可以去corner cafe訂定位夜晚食dinner,
記得同d staff講係小朋友生日,
佢地到時會有張birthday card送比小朋友...
另外如果你早入場,
你仲可以去guest centre
同果staff講番果日係Ivan大哥正日生日,
request做parade嘉賓架...當然又係先到先得啦..
(即係每次parade開頭坐boot boot車果家人)
呀...最後呢樣...不過果時係12月聖誕期間..
吾知家陣仲有冇....
就係....仲可以request做埋亮燈儀式的嘉賓架^^
錦樣過生日...都幾特別架^^

呀...又講埋先...
如果講cheerfulmama講係disneyland hotel過生日的話,
錦就suggest你去間翠樂亭餐廳食buffet,
又係果句,
記得訂埋果birthday cake,
吾駛多,
half pound都ok,
到時mickey or 其他character會親自拿出來送到birthday boy面前,
(上次吾只mickey..連個manager都出埋來^^)
佢地唱birthday song之餘仲會比份小gift and balloon比birthday boy...
幾好氣份架....嘻嘻嘻...

民房

Good idea!

request做parade嘉賓<---This must be a good experience!

Let me try to take a day off on my BB's birthday and go to Disney early!!!Thank you!! [quote]

大宅

軒晴媽,我去完啦, e+ 至見到你個 reply tim, anyway, thanks
我都有 book 蛋糕去食 breakfast buffet, 不過就唔識 request 其他野, hehe, 唔緊要, 出年 evan 生日時再試過

時間過我好快呀, 咁就兩年啦

原文章由 Alison^^ 於 07-6-18 03:00 PM 發表
IE媽,
時間真係過得快,
你知嗎?^^
我都記得你同evan ...
我要學習做會笑的媽媽

伯爵府

原文章由 Alison^^ 於 07-6-18 15:00 發表
IE媽,
時間真係過得快,
你知嗎?^^
我都記得你同evan ...

hi

如果想request做parade嘉賓...係咪入到樂園先同佢講
定係要預先約

首頁

尾頁

跳至