自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019勳章 認識瑞士牛牛第二回

美心甜心冰粽

有冇人買左?好似好好味咁喎~
--> 美心甜心冰粽
木村

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 美心甜心冰粽

該用戶已被刪除

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Hi k.k.
千其唔好買黎食,朋友送左芒果同芝麻給我試下,非常甜及唔好味! :tongue:

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

k.k

一見有野食..就會見到你...真開心呀....我都想知好唔好味...睇相好吸引!!

男爵府

醒目開學勳章

唔好食 好甜

子爵府

個賣相真係好吸引呀!尤其係我最愛嘅芒果味添~!!
Mickey, 我唔係好為食架咋~

mickey24 寫道:
k.k

一見有野食..就會見到你...真開心呀....我都想知好唔好味...睇相好吸引!!

嘩...好甜架!咁咪攪喇~

師奶 寫道:
Hi k.k.
千其唔好買黎食,朋友送左芒果同芝麻給我試下,非常甜及唔好味! :tongue:
木村

子爵府

k.k

一見你開TOPIC一定有好野食或筍野食介紹....嘻嘻....不如問下你呀...我朋友個朋友結婚想搵的朱古力做回禮,在九龍區有咩平..靚...正呢??要成一百粒架...有咩好介紹給我呀....麻煩晒你呀....

民房

唔駛試啦, 超難食呀!!! 尤其係隻芒果味!

伯爵府

甜野....我唔會食的~

子爵府

用朱古力回禮呀...唔[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_1280.gif[/img]

麥提莎或M&M's都唔錯
木村

珍珠宮

畀面勳章

睇個款同酒樓d西米角差不多, 酒樓都係計小/中點, 唔洗咁貴呀

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我朋友個朋友結婚想搵的朱古力做回禮,在九龍區有咩平..靚...正呢??要成一百粒架...

我搭嗲架喳!
九龍城廣場LG,A-1 bakery隔離有間專賣朱古力架,
都好多款架!

民房

Hi mickey24,

我知道起官塘有間樓上舖有做, 有多種choice, 除朱古力外,仲有其他種類, 價錢唔貴, 上次攪到我個friend 心大心細, 唔知choice 邊種好! 可以試吓!

kawaiiwan

k.k

一見你開TOPIC一定有好野食或筍野食介紹....嘻嘻....不如問下你呀...我朋友個朋友結婚想搵的朱古力做回禮,在九龍區有咩平..靚...正呢??要成一百粒架...有咩好介紹給我呀....麻煩晒你呀....

民房

我知道起官塘有間樓上舖有做, 有多種choice, 除朱古力外,仲有其他種類, 價錢唔貴, 上次攪到我個friend 心大心細, 唔知choice 邊種好! 可以試吓!

kawaiiwan

k.k

子爵府

k.k

我朋友需要心形個款呀...昨晚同佢行了幾間鋪,有些無貨而有些就無買,所以將個問題俾番我朋友諗啦...嘻嘻~~~

子爵府

kawaiiwan

請問有無詳細地址呢??等我都上去望下先...價錢點計呀...!! ?-( ?-( :mrgreen:

民房

Please check PM.

kawaiiwan

kawaiiwan

請問有無詳細地址呢??等我都上去望下先...價錢點計呀...!! ?-( ?-( :mrgreen:

子爵府

kawaiiwan

收到啦...唔該晒~~

子爵府

Mickey,

優之良品有D心形朱古力賣呀!仲係兩粒一對添架~
我之前都收過呢D回禮,味道都唔錯架~

k.k

我朋友需要心形個款呀...昨晚同佢行了幾間鋪,有些無貨而有些就無買,所以將個問題俾番我朋友諗啦...嘻嘻~~~
木村

首頁

尾頁

跳至