跳至

首頁

尾頁

別墅

今日照咗4D啦! 好滿意呀

今天是我和”小b頭”見面的大日子, 我真的滿心期盼看看現今4D科技下的小b頭的模像呢!

約了四時半見王宗傑醫生,但因未完成手頭上的工作且剛巧走了一班車,結果遲了半小時,所以都忘記了d網友教落要同bb講定, 叫小b頭待會照4D時合作點, 別用了爸媽的金錢但只看到手仔腳仔, 甚至背脊等。

個護士正如d網友形容: 好好人, 又有禮貌, 無論是通過電話或是面談都一樣覺得很舒服! 或者我真是個”感情用事”的人吧! 在這樣的友善親切的服務下, 整個人的心情都立刻愉快起來呢!

別墅

Re: 今日照咗4D啦! 好滿意呀

rowenahui,
你可否pm王醫生既聯絡方法?我都想去照,係唔係夠26weeks先照得架?
thanks!

別墅

Re: 今日照

護士話最好在26-28週照喎, 因為bb太大會很難照喎

DR.WONG CHUNG KIT 王宗傑

地址︰
香港銅鑼灣東角中心21樓2112室

辦公室電話︰ 2573 5200
辦公室傳真︰ 2573 5300

複式洋房

幾$$呀?
rowenahui 寫道:
護士話最好在26-28週照喎, 因為bb太大會很難照喎

DR.WONG CHUNG KIT 王宗傑

地址︰
香港銅鑼灣東角中心21樓2112室

辦公室電話︰ 2573 5200
辦公室傳真︰ 2573 5300

大宅

我都想知。 請問要預早幾耐 BOOK? 收費如何? 包 d 咩?

複式洋房

Dr. Wong 係咪親自照,請問全程笨幾耐&幾錢? 包D乜? Thanks in advance.
Welcome to visit Kolby & Cheryl's Blog
http://hk.myblog.yahoo.com/ilove-kachun

首頁

尾頁

跳至