興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

洋房

成日心思思想換手機,有無媽咪好似我咁?

由出第一部機到而家,已經用過11部手機,平均一年一部,係咪好浪費?

最新目標係SE P1,貪佢 mon 大。

民房

Re: 成日心思思想換手機,有無媽咪好似我咁?

yes, I like to change mobile often too

珍珠宮

好媽媽勳章

taimasha 寫道:
yes, I like to change mobile often too

我大女都有舖咁既引.....

洋房

我都係...

不過銀包常空, 無得常換

男爵府

2019勳章

My sister buy a new one made in China "Song", she said $1200 and good function, the style looks good and it was touch screen.

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

年零1部唔過份

大宅

一年換一部唔算過份. 有D人幾個月就換啦,(我以為都係), 而家無咁貪新忘舊LU.

禁止訪問

男爵府

我用幾個月就換la,最變態一次用左一星期就換,攞去trade in,我都覺得有d過份,但真係好想換!
原文章由 koochloe 於 07-6-13 11:47 發表
由出第一部機到而家,已經用過11部手機,平均一年一部,係咪好浪費?

最新目標係SE P1,貪佢 mon 大。

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 msling 於 07-6-17 20:32 發表
我都係...

不過銀包常空, 無得常換

我都係咁, 依家又睇中左部, 仲諗緊出唔出

大宅

2019勳章

CHINA PHONE FUNCTION IS VERY GOOD, BUT I STILL AFRAID.

原文章由 wudy 於 07-6-18 00:41 發表
My sister buy a new one made in China "Song", she said $1200 and good function, the style looks good and it was touch screen.

伯爵府

魅力王子

原文章由 1928mickey 於 07-6-18 17:22 發表
年零1部唔過份

i also before,but now no lu...

大宅

原文章由 shah 於 07-7-18 21:21 發表

i also before,but now no lu...

你地就好似其他喜歡玩hifi,玩相機和玩車的人。

不過玩電話,電話trade in有價,成本平好多

第日如有未到一年款的手機想換,記得上來益下我依d無乜所謂的街坊:mrgreen:

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至
熱門主題