跳至

首頁

尾頁

民房

有無bb唔鍾意飲奶咖?

有無bb唔鍾意飲奶咖?我個b出世到衣家都唔鍾意飲奶,衣家6個幾月都係飲4_5安.但係好鍾意食雜野. :cry:

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 有無bb唔鍾意飲奶咖?

大宅

My BB dislikes drinking milk until now since she got 2 months' old. She is still in 'S' size BB ah! :-( :-(

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我個女食左粥,同糊仔之後都唔係飲得好多,4安一餐,有時2-3安,一定唔會多過4 安,激死我!!!

伯爵府

2019新春慶豚圓

我個女係唔鍾意飲奶,唔鍾意食糊仔,唔鍾意食粥仔囉~ :-(

複式洋房

雜野? what is it?
我的小天使 ~ Howard 仔仔 於2006年11月13日出世啦!

民房

HI
我個仔仔都是唔鍾意飲奶

民房

大人食咩野,他都要食,如果唔俾他就叫,,,,唉 :cry: :-x

民房

甘你個仔仔平時食d咩野咖???

melody2 寫道:
HI
我個仔仔都是唔鍾意飲奶

大宅

食咗粥仔oscar 飲小咗奶奶....

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

melody2 寫道:
HI
我個仔仔都是唔鍾意飲奶

my daugther also dislike to drink milk even the cereal ?-( ?-(

首頁

尾頁

跳至