自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

今日去左studio123影相~~

入去睇下啦~
睇完要回呀~

男爵府

Re: 今日去左syudio123影相~~

冇人回ge :-( :-( :-( :-(

男爵府

冇人回ge :-( :-( :-( :-(

男爵府

連唔倒...

Love is True~ :-D

男爵府

我禁到ge???

禁呢到識多次~~~

大宅

reply you la...don't cry la...so cute...share mind with you
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2007-02-08/mark_mark.html

男爵府

你仔仔係咪8-9個月去影架??
hkvcar 寫道:
reply you la...don't cry la...so cute...share mind with you
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2007-02-08/mark_mark.html

珍珠宮

Re: 今日去左studio123影相~~

BB 好得意,一家三口好甜蜜喎!
你係用邊個package架?包括幾多個造型?唔着衫嗰啲係咪都算一個造型架?
我都想同我嗰BB影番輯,但呢間影樓對我哋嚟講就遠咗啲。咁你係喺邊間分店影架?

子爵府

好得意

大宅

好媽媽勳章

好得意!!
我5月30日都同熹熹去左影

下次等小b出世未識行去影先~~熹熹識行唔定,周圍走,玩死人

你地個家庭相好好甜~~
無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

大宅

我哋早二星期都去左元朗o個間影呀, 佢哋好有心機呀,
你哋d家庭照都好溫馨呀
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

男爵府

mizuho 寫道:
BB 好得意,一家三口好甜蜜喎!
你係用邊個package架?包括幾多個造型?唔着衫嗰啲係咪都算一個造型架?
我都想同我嗰BB影番輯,但呢間影樓對我哋嚟講就遠咗啲。咁你係喺邊間分店影架?

我用388個package架~有28張相同埋4個做型~
不過我係0606媽咪~所以有優惠~+多10張相同埋1個做型囉
唔著衫個d係一個做型黎架~除左天使唔係之外~
我係元朗影架~~個到大d同做型多d

大宅

我朋友都同佢BB喺元朗嗰間影咗, 都係好得意呀!

所以我諗住等我姪女2歲生日時請佢一家去影, 當係生日禮物!
Our anniversary[br]

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

我個囡都係向呢間影...我果時係plan b架
雖然我在線,但可能行開左

男爵府

yinmelody 寫道:

plan b咁你拎反幾多張相呀???

大宅

kali1314

點解你唔要晒d相o既, 我本來都係揀plan a , 但係佢哋話加多 $300 就可以要晒所有相, 咁我 total $688, 98張相, 好抵呀
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

kali1314 寫道:
[quote]
yinmelody 寫道:

plan b咁你拎反幾多張相呀???[/quote]
個plan 原本好似係$688..好似唔知包50張架咋..但我影完之後睇返d相...張張都好想要咁咪加多$400要晒全部...
tatol有153張相呀... 全部加晒$1088咋
不過就全部自己晒囉
雖然我在線,但可能行開左

男爵府

celia_ip 寫道:
kali1314

點解你唔要晒d相o既, 我本來都係揀plan a , 但係佢哋話加多 $300 就可以要晒所有相, 咁我 total $688, 98張相, 好抵呀

我有+多300蚊要晒d相呀~
佢同我影左118張囉~
之後我仲+多288整左個個相架呀~~
total975落樓呀 :-( :-(

男爵府

畀面勳章

kali1314:
d相影得好靚呀
我想問咩叫"0606媽咪"呢??
若要人不知,唔好太低B~~~

首頁

尾頁

跳至