跳至

首頁
12345...91

尾頁

公爵府

兔氏一族, 埋位啦 part 24

呢個topic店唔店呀?

侯爵府

Re: 兔氏一族, 埋位啦 part 24

ok la, 不過應該加埋"無知" 呢兩個字lor
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

侯爵府

咁你個case 有d 唔同既, 我會揀lor, 重要個d咪去lor
eg. 你話同62食飯果d, 平時去玩果d咪唔好去lor

[quote]
rabbitpiggy 寫道:
thanks 回應

我最近自已係度唸, 成日帶熹愉出去都唔知係好定唔好. 佢咁細, 佢須要既應該係休息多過出去玩.

以前熹樂細時, 我地的活動地方好窄下架炸, 唔會去得遠, 因為佢好扭計, 一上車冇耐就減. 但e+ 唔同左, 冇理由有左熹愉後, 唔同熹樂出街玩. 所以好多時, 都係老公同熹樂出去, 我同熹愉留在家
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

公爵府

catymw 寫道:
咁你個case 有d 唔同既, 我會揀lor, 重要個d咪去lor
eg. 你話同62食飯果d, 平時去玩果d咪唔好去lor

thanks 你講得好正經好arm呀 好少可, 唔似你喎

公爵府

catymw 寫道:
ok la, 不過應該加埋"無知" 呢兩個字lor

侯爵府

hey ! 我地呢d always 扮晒野ga ma
anway, 我support 你唔帶bb 去玩la !

thanks 你講得好正經好arm呀 好少可, 唔似你喎

珍珠宮

rabbit,

when myson was very small, i seldom went out with him too ga, 始終 outside is dirty ar ma

公爵府

catymw 寫道:
anway, 我support 你唔帶bb 去玩la !

好感動 :-( :-(

你第一次SUPPORT 我炸 :-( :-(

有時, 我會有小小feel guilty, 唔帶熹愉出去, 又唔陪熹樂出去, E+ 冇事LU thanks

公爵府

professor 寫道:

rabbit,

when myson was very small, i seldom went out with him too ga, 始終 outside is dirty ar ma

車, 你又話去到邊都帶myson 去, 玩野呀

侯爵府

我咁很假, 你do咁感動,
我再認真d你咪又要kiss下我

唔駛feel guilty 既, 熹樂一定會明白ga 哥哥黎ga ma
[quote]

好感動 :-( :-(

你第一次SUPPORT 我炸 :-( :-(

有時, 我會有小小feel guilty, 唔帶熹愉出去, 又唔陪熹樂出去, E+ 冇事LU thanks

珍珠宮

避孕套氏一族, 埋位啦 part 24

侯爵府

佢do唔出街既 [quote]

珍珠宮

我冇講錯 wor, if myson stays at home, I stay at home with him too ga wor

珍珠宮

catymw 寫道:
佢do唔出街既

yes, i love my 3 * 級的家

侯爵府

really 咁你唔好move la [quote]

yes, i love my 3 * 級的家

公爵府

我冇講錯 wor, if myson stays at home, I stay at home with him too ga wor

咁你去厠所有冇帶埋myson 去呀

珍珠宮

catymw 寫道:
really 咁你唔好move la

move to a bigger 3 * 級的家 ar ma

公爵府

catymw 寫道:

唔駛feel guilty 既, 熹樂一定會明白ga 哥哥黎ga ma

thanks

最開心既係熹愉出世後so far 唔覺得熹樂有乜異常

珍珠宮

咁你去厠所有冇帶埋myson 去呀

sometimes ga

珍珠宮

thanks

最開心既係熹愉出世後so far 唔覺得熹樂有乜異常