論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人等緊白咭?交流下進度~~

我6月6日入紙,宜家未有白咭,今朝打去問話未有,申請時agent幫我入埋加快信,宜家(乾)等,等有number,我就即fax加快信!有冇人好似我咁都係等緊白咭?

大宅

Re: 有冇人等緊白咭?交流下進度~~

我agent 30/5幫我入申請,到現在都未有no.,

大宅

Hi interasian01:
嘩!15日都未有?死啦,我都唔知要等到幾時?你有冇要求加快?

大宅

Hi interasian01:
嘩!15日都未有?死啦,我都唔知要等到幾時?你有冇要求加快?

大宅

我諗我今日都要打比immg問o下先,agent要等vca no. 出左,再比加怏才有用,

大宅

我7/5 入紙. 24/5 有vca no.
13/6先批visa, 成5個幾星期.

要check緊d wor..

公爵府

我5月31簡左工人...6月5號agent幫我拎左文件去印尼領事館...但到今日重未ok ?-(

想請問vca no係咩? 係咪即係白咭個no呀 ?-(

大宅

好開心呀!頭先入境處職員打比我,佢話收到我

大宅

Ivy124 寫道:
想請問vca no係咩? 係咪即係白咭個no呀 ?-(

yes~~

大宅

lunch time -- agent 打比我話有vca no.啦,agent係30/6入紙呀, yeah!!!!!!!!佢話今日再同我fax 加快信,希望工人早d到啦,我個肥bun,明天last day, 希望真空期不要太遠啦,各位努力呀

別墅

娃娃菜,

請問你封信點寫會咁快架?我5月中入紙,到依家都未有VCA no.喎,我都有寫fax去,但都未有覆,係咪因為我要換工人而唔係新請工人所以不同呢?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

我都等緊vca no.先前已fax信去,天日再打去追追先.
HIMMAMA3  男爵府

首頁

尾頁

跳至