烹飪搵食

跳至
[搵食推介] 西貢

首頁

尾頁

別墅

西貢

請問你地g唔g 西貢近白沙灣有間好令嘅resturant, 食葡國野ga, 我想book位 but唔g 佢嘅名, check唔到tel#. 各位可否幫忙!
[img align=right]C:\Documents and Settings\karen\My Documents\My Pictures[/img]

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 西貢

你係咪話黃色果間屋呀?
如果係的話.....果間野執左啦~~有另一間餐廳接收左~~而家裝修緊.....

別墅

係咩 ?....唔該晒呀. 仲諗住係果度celebrate 結婚週年tim.
[img align=right]C:\Documents and Settings\karen\My Documents\My Pictures[/img]

大宅

在白沙灘有另外一間法國餐廳,叫CHEZ LES COPAINS,很正的,不過好似夜晚先開,就在那間黃色屋過少少.
約$500/人,但物有所值.

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

conniedodo 寫道:
在白沙灘有另外一間法國餐廳,叫CHEZ LES COPAINS,很正的,不過好似夜晚先開,就在那間黃色屋過少少.

Hi

Do you know the tel. no.? Thanks!

大宅

sorry,i don't know because I lost their card.
bbqueen 寫道:
[quote]
conniedodo 寫道:

Hi

Do you know the tel. no.? Thanks![/quote]

首頁

尾頁

跳至