心聲留言

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

麻雀耍樂俱樂部~~Part 18

Part 17

翡翠宮

Re: 麻雀耍樂俱樂部~~Part 18

*o* *o*

翡翠宮

攪麥你咁快架

楊桃 寫道:

*o* *o*

翡翠宮

一入黎就見你開左新 part 咯, 咪即刻報到囉 ......

鎰仔mama 寫道:
攪麥你咁快架

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

子爵府

翡翠宮

[quote]
楊桃 寫道:

一入黎就見你開左新 part 咯, 咪即刻報到囉 ......

[quote]

子爵府

cwan:我係呢期咁
[fly]YAN Yan yan[fly]

子爵府

大宅

hi everybody:

報到

大宅

嘩....報到先
http://www.babyhome.com.tw/bb/137249

子爵府

你兩個老板new to the company? or they are the owner of the company? Usually the owner has not much to do ma.

[quote]
Yanlleung 寫道:

伯爵府

我又到!!

公爵府

大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Yanlleung,

請問你公司係做咩生意?

翡翠宮

齊人未

開枱喇

子爵府

一個係partner但係佢無乜野比我做既原因係佢自己鍾意落手落腳做埋架,包括我秘書既工作佢就最鍾意,所以我對住佢好正架! 而另外一個之前長註廣州所以早輪我仲free,最近回歸香港所以就開始忙少少. 但係佢好好人好易話為,我有時都會洽下佢想走就同佢講話要走咁籮! 不過諗返轉頭都覺得自己衰所以要對佢好d. :lol: :lol:

[quote]
cwan 寫道:
你兩個老板new to the company? or they are the owner of the company? Usually the owner has not much to do ma.

[quote]

翡翠宮

06/15 (Fri) 7:00 at MK (10番無花256)
monkey妹, 靚咪媽, ice668 (欠1)

06/15 (Fri) 7:00 at MK (8番無花128) (Rm 926)
鎰仔mama, nam18, catnapper, funbabyhk

06/16 (Sat) 13:30 at 新旺
unionlaserlinda, (欠3)

06/18 (Mon) 6:30 at MK (Rm 926)
台灣牌 (第二日假期)
yanlleung, fannylau69, cwan , unionlaserlinda

06/20 (wed) 6:30 at MK (Rm 929 - 電動)
Mattmatt, cwan, 鎰仔mama, catnapper

06/23 (Sat) - 13:30 at 新旺
unionlaserlinda, 靚咪媽 (留位), (欠2)

06/29 (Fri) - 北上按摩食野加打雀(第日要返工)
monkey妹, ice668, 靚咪媽, unionlaserlinda

06/29 (Fri) - 7:30 at MK - BBQ Party (Rm 926)
yan52, catnapper, cwan, ForYinMaMe

子爵府

係professional架! 不過唔好咁揚係呢度講費事誤導人以為我呢行係咁啦! 我pm話你知!

catnapper 寫道:
Yanlleung,

請問你公司係做咩生意?

子爵府

你睇幾多人對你.....[size=xx-small]份工...有興趣

[quote]
係professional架! 不過唔好咁揚係呢度講費事誤導人以為我呢行係咁啦! 我pm話你知!

子爵府

係籮! 見你地個個流哂口水咁! 所以我咪話唔好咁揚籮!

cwan 寫道:
你睇幾多人對你.....[size=xx-small]份工...有興趣

[quote]

首頁

尾頁

跳至