跳至

首頁

尾頁

別墅

有無人成功係廣華網上登記產前講座?

廣華又話每個月一號會update講座資料, 點知日日上去睇都無料到, 忽然有一日出左兩個course資料, 點知已經爆左!!!我好擔心我同老公上唔到<分娩認識>, 他就唔可以去陪產啦!!! 請問有無人成功登記到架??

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 有無人成功係廣華網上登記產前講座?

只要每個月1號早上9:00am上網報名就可以,有d course 幾分鍾內就爆滿,所以要快手。
我已報了6個產前講座。

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

你就好啦..我淨係報到分娩的認識咋...我上網都見唔到有其他講座上呀...點知到夜晚再睇多次,又多左好多講座喎,不過就已經全部full 晒喇!!

大宅

好媽媽勳章

原來是1號 9:00 am 才更新系統(早一晚0:00等唔到)

我Book 了:
日期 : 4/8/2007
課程名稱 : 母乳餵哺的好處及技巧
--------------------------------------
日期 : 25/8/2007
課程名稱 : 分娩的認識
--------------------------------------
課程名稱 : 初生嬰兒護理

下次要7月1日9:00am 才會有新COURSES...
(May be @ 7月3日, 因為是紅日)

別墅

嘩~~你地就好啦, 我淨係報到<產前後護理>咋!! 真係好想報左你將會上果既班...

pauline6 寫道:
原來是1號 9:00 am 才更新系統(早一晚0:00等唔到)

我Book 了:
日期 : 4/8/2007
課程名稱 : 母乳餵哺的好處及技巧
課程名稱 : 分娩的認識
課程名稱 : 初生嬰兒護理

下次要7月1日9:00am 才會有新COURSES...
(May be @ 7月3日, 因為是紅日)

洋房

...
我BOOK無到啊,無嗮位拉..

民房

唉~~~~~~

我都報唔到 "分娩的認識" ,
老公知道佢入唔到去陪產 , 勁唔開心
佢話佢要沖入去呵!!!!!

首頁

尾頁

跳至