育兒好物

跳至

首頁

尾頁

子爵府

想幫bb係海馬訂床〝玉〞

想幫bb係海馬訂床〝玉〞,請問應該訂造邊隻好?
我見佢有好多種,應該造邊種好d?
thanks!

民房

Re: 想幫bb係海馬訂床〝玉〞

你去到海馬問sales話想訂比BB

子爵府

happybb721,
thanks!

複式洋房

醒目開學勳章

自取or包送貨?

男爵府

我都想在海馬訂床”玉”, 有兩種何選擇
想問你訂那一種給BB?太空床玉or僆康床玉??
Schizo 該用戶已被刪除

子爵府

Schizo,
原來會有半價架....咁我睇定先,等佢有折先買喇!!
唔該晒

大宅

剛剛訂了一張金海馬給阿B, size: 22吋x44.5吋x4吋,
半價後 $377,如要送貨+ 50幾蚊

洋房

21"x37" combi 床-3"有包邊,普通海棉玉,$200,Tuen Mun 買,都ok!

子爵府

我尋日終於去做左張床〝玉〞比包包喇,
我做左張3吋厚既健康床〝玉〞$165~
我問過佢地,如果做金海馬最少要做4吋厚,約$二百幾,
都唔係好貴...........
另外訂造要等一個星期先有得拎,
佢地都有送貨既,
如果買滿$1700就免費送貨,
唔夠$1700就要加$59.5送貨。
我自己都有睇到d大人床〝玉〞,其實都唔算好貴.....
本來我都想買多張自己用,但係因為瞓開彈簧床〝玉〞,
唔知會唔會瞓唔慣呢d海棉床〝玉〞,所以唔敢買住。
有冇用開海馬海棉床〝玉〞既媽媽可以比d意見??
究竟彈簧床〝玉〞好瞓d定係海棉床〝玉好瞓d??
另外,海棉床〝玉會唔會瞓瞓下凹左入去有個人形係度架?

大宅

你訂3吋厚既健康床〝玉〞$165 咁平係什麼 size?
因為我昨日問過 23.5"x37"要 $245 ! 係邊間分店訂?
thanks! :-P

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

你訂3吋厚既健康床〝玉〞$165 咁平係什麼 size?
因為我昨日問過 23.5"x37"要 $245 ! 係邊間分店訂?
thanks!
全世界都在看你家的笑話,騙不過天地,沒不了良心。即管繼續下去,總有一天自己受!

子爵府

哦........因為我張係細床黎架〝19 x 35〞,
所以平d囉,另外我係沙田間分店訂架!!

首頁

尾頁

跳至