跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

momo食冰上咗癮呀~~~

[size=large]momo唔知點解, 好鍾意食冰, 好似中咗毒癮咁, 每日都要食番幾粒先安樂 唔比佢會坐喺雪櫃前大叫大 :-( :-( (好似啲道友癮起咁) 係都要攞到為止, 呢場角力戰每日都發生 咁我而家就用梨汁造咗雪粒比佢食頂下癮 :tongue: :tongue:

子爵府

Re: momo食冰上咗癮呀~~~

點解會比冰momo食既
d冰會唔會好易有細菌架

大宅

真係好似道友咁喎
[url=][/url]

大宅

DoDo
你唔怕佢氣管敏感呀. 對身體唔好ga. 唔好'種'壞佢呀....

男爵府

momo呢個習慣又真係好特別,凍冰冰都得 不過始終凍嘢對小朋友唔係咁好, 少食好喇

話時話,dodo靚媽,呢個習慣係點樣開始架?講嚟聽下,應該會幾過癮

大宅

DoDo靚媽,
我行過萬x 見到你幅靚相在 OLXY 張廣告上喎!有無帶MOMO去睇下認唔認得自己呢個靚媽媽?

大宅

dodo
你制到咁好食, momo咪仲更鍾意, 你試吓制得難得d等佢介啦!

DoDoDoDo 寫道:
咁我而家就用梨汁造咗雪粒比佢食頂下癮 :tongue: :tongue:

大宅

點解momo 會有呢鋪"引"既

大宅

道友癮起~咁得人驚呀~
momo自己上癮好喇,千祈唔好導ashley升仙呀~

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

[size=large]我已經決定幫momo戒甩呢鋪癮, 我掉晒所有冰, 比佢睇個冰箱, 佢見無晒冰喺度, 想食都無得食喇 Ashley,下次嚟契媽度, 契媽比啲冰過妳嘆下

子爵府

希望momo成功介甩呢鋪癮啦

首頁

尾頁

跳至