跳至

首頁

尾頁

別墅

呀B成日要抱點算好、甚麼都做吾到 :-(

:-( :-(
[url=http://www.TickerFactory.com/]

詩 1:2 惟喜愛耶和華的律法,晝夜思想,這人便為有福!

大宅

Re: 呀B成日要抱點算好、甚麼都做吾到 :-(

我個女初初都係要人抱,唔比放低,後來我成日放低同佢玩,佢就開始唔駛我成日抱喇! :-P :-P :-P

大宅

你試下唔好太就佢啦....我個女起初都係咁.....
cherrywwc 寫道:
:-( :-(

禁止訪問

睛靈勳章

別墅

要同佢講, 有野做, 自己玩下....我就系咁lu..但唔系一定得嫁 :tongue: :tongue:

大宅

我阿媽話bb唔好成日抱,所以阿囡一出世我就要忍心d唔可以佢喊我就抱佢,阿囡試過有一次喊咗半個鐘我都無抱過佢,只係行埋去幫佢抺眼淚同睇吓佢有無危險,一直都唔抱佢,由嗰次開始阿囡依家喊五分鐘左右就收聲,可能佢知就算佢扭都唔會有人抱,所以佢依家多數自己係喥唱歌係喥玩,好少再扭抱,所以你可以試吓比佢喊吓,等佢知道唔係樣樣嘢都要就你,咁你自已又可以唔使咁辛苦,不過要小心留意bb有無喊到抖唔到氣或者其他問題,希望你可以得啦

公爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章 陪月勳章

我阿b都係咁, 有時抱成個鐘先得, 咸到倦就

大宅

kat0318,
我個b好少係街喥喊,因為佢八掛鐘意四圍望掛
不過如果係街喥你都要抱佢啦,費時嘈到人呀,不過返到屋企我就會話佢,同罰佢無得同我玩,佢又好似知道咁喎,返到屋企又唔會再扭喎,可能佢知道呢個地方係唔會有機會得逞

別墅

我都係抱慣左~之後做自己野會放佢0係車車~
佢一嘈就同佢講野~or推下架車車~
都會試過唔理佢~第1日5分鐘咁一路加上去~
佢喊到15分鐘就沙曬冇曬聲~心痛死我~
但佢真係自己玩喎..到我行埋去佢見到我佢即刻又好大聲
喊~(好奸呢)..我再抱佢佢已經累到訓喇~
哈哈~我個b真係冇耐性~

大宅

我都係咁, 我個囝仲長氣, 成個鐘都得, 喊下停下, 後來佢發覺都係冇用, 咁而家就好d.

yatyat07 寫道:
我阿媽話bb唔好成日抱,所以阿囡一出世我就要忍心d唔可以佢喊我就抱佢,阿囡試過有一次喊咗半個鐘我都無抱過佢,只係行埋去幫佢抺眼淚同睇吓佢有無危險,一直都唔抱佢,由嗰次開始阿囡依家喊五分鐘左右就收聲,可能佢知就算佢扭都唔會有人抱,所以佢依家多數自己係喥唱歌係喥玩,好少再扭抱,所以你可以試吓比佢喊吓,等佢知道唔係樣樣嘢都要就你,咁你自已又可以唔使咁辛苦,不過要小心留意bb有無喊到抖唔到氣或者其他問題,希望你可以得啦
我有二個小寶貝, 歡迎入黎探下我對豬仔豬女~~ : http://hk.myblog.yahoo.com/alicechan914/

別墅

我好多次都吾忍心佢喊禁耐、到我老公番黎又成日抱、我稔都要日頭由佢喊下先得

[url=http://www.TickerFactory.com/]

詩 1:2 惟喜愛耶和華的律法,晝夜思想,這人便為有福!

大宅

我阿B都系要一日抱到黑架,一離手就喊,我都試過唔抱佢架,但系佢喊到面仔紅曬,咀唇紫曬,試問我地生佢出來咁辛苦,又點會忍心由佢喊成咁呢?仲要唔知喊幾耐,所以通常唔夠1分鍾我就會抱架啦

首頁

尾頁

跳至