自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

BB一歲後換過工人既網友請幫忙!!

BB一歲後換了個工人,已經過了7個月,BB重係好多時我地要出門就哭,臨睡前工人抱佢入房又哭.而且最近更嚴重,你地BB會唔會?

大宅

Re: BB一歲後換過工人既網友請幫忙!!

我bb約1歲2個月, 換了工人, 初時不習慣,
過了一兩個月已經ok, bb在bb床睡覺, 與工人同房,
沒有問題.

可能bb想和你們一起睡覺, 可以試下(之後就一起) 或
你和bb在工人房睡, bb睡了就..... 和工人交換

大宅

broadband:
我都試過阿女1歲後換工人,但我就一齊係屋企湊,聽你咁講,平時你地係屋企bb俾唔俾工人抱?
我覺得你bb好似好怕同工人獨對,會唔會你地唔係屋企,工人打過佢呢?你地有無wedcam呢?

複式洋房

先要了解bb喊原因,唔放心裝部webcam都係好方法。

子爵府

2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

我都係約個囝1歲2個月換左湊佢既工人,初時都係勁痴我,我會陪佢一齊餵佢食野同沖涼,過左3個月倒都習慣.工人可以自己handle佢食飯沖涼同瞓教,咁我就有多d自己時間做自己野.

我個仔同我瞓既,朝早起身時佢會自己叫姐姐,佢都算肯'痴'姐姐.當然,有我o係度,我係first choice啦.

不如你試下多d同工人一齊湊bb,等bb有多d安全感,唔會令佢覺得見到工人時就等如見唔到媽咪.

大宅

我裝了ip cam, 可以係公司見到佢地. 我地唔係屋企時bb同工人相處都ok.我地係到佢先唔跟佢.

首頁

尾頁

跳至