潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

MEGABOX 的B&Q 家具店好特別

想買的都好大件
d款幾吸引

大宅

Re: MEGABOX 的B&Q 家具店好特別

B & Q==========all china product

i like ikea more

複式洋房

what a about the bathroom & kitchen ?

翡翠宮

我都想去睇下, 但要等冇咁多人先 ........

伯爵府

畀面勳章

tabo6508 寫道:

B & Q==========all china product

i like ikea more
但其實 ikea 都有好多係大陸野播
日本の平安を祈ります

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

B & Q 最特別 (最抵死)係BB購物車,前面係一架BB坐嘅玩具車,後面連住個一般超市嘅手推車,你一邊推住架車 shopping,就同時推埋架玩具車,我見個個小朋友都坐得好開心,不過數量有限,卡樂B都無緣一坐,只係眼金金咁望住其他有得坐嘅小朋友! :cry:

大宅

B&Q 大陸勁多分店, 款式仲多, 不過價錢有D差不多.....

民房

間野係邊度ga

大宅

MEGABOX!
余佬 寫道:
間野係邊度ga

複式洋房

nothing special, I like ikea more!!

子爵府

請問Megabox係咪一個商場? B & Q又係咩黎?我知道係在Kln Bay.
[img align=left]http://victorian.fortunecity.com/cezanne/607/cartoon19.gif[/img]

大宅

醒目開學勳章 環保接龍勳章

Megabox係一座商廈,Kln Bay紅卜卜果座就係,而B & Q係Megabox裡面既一間佔地兩層既店舖
littlechuchu 寫道:
請問Megabox係咪一個商場? B & Q又係咩黎?我知道係在Kln Bay.

別墅

1st 行B & Q, 覺得好新奇, 好多估唔到有o既野賣, 種類好多. 2nd 行, 因為屋企想裝修, 想再去睇吓, 今次發覺每一類貨品款式很少, 例如: 地磚, 牆紙. 款式絕對不及砵蘭街及駱克道. 而我睇中的牆紙更比旺角貴成$30/卷. 3rd 再行, 只係再比較吓d座枱燈款, 但係都係睇唔岩, 再落宜家走一敞, 宜家平d.
至於B & Q 所賣的工具, 我老公開頭話好平, 攞上手原來大陸貨, 只係比鴨記賣的日本貨平d.
如果真係要去 mega box, 各位記得著多件衫, 因為好凍, 我check過只得20度多咋.
出口日本鞋仔專門店
適合6-24個月bb, 歡迎到以下Shopping-kingdom選購
http://www.shopping-kingdom.com/index.php?app=store&id=33265

禁止訪問

子爵府

花子 寫道:
Megabox係一座商廈,Kln Bay紅卜卜果座就係,而B & Q係Megabox裡面既一間佔地兩層既店舖 [quote]
littlechuchu 寫道:
[/quote]

花子,

吾該晒你.
[img align=left]http://victorian.fortunecity.com/cezanne/607/cartoon19.gif[/img]

大宅

agree!!人又迫d貨又唔平
fkkfi 寫道:
1st 行B & Q, 覺得好新奇, 好多估唔到有o既野賣, 種類好多. 2nd 行, 因為屋企想裝修, 想再去睇吓, 今次發覺每一類貨品款式很少, 例如: 地磚, 牆紙. 款式絕對不及砵蘭街及駱克道. 而我睇中的牆紙更比旺角貴成$30/卷. 3rd 再行, 只係再比較吓d座枱燈款, 但係都係睇唔岩, 再落宜家走一敞, 宜家平d.
至於B & Q 所賣的工具, 我老公開頭話好平, 攞上手原來大陸貨, 只係比鴨記賣的日本貨平d.
如果真係要去 mega box, 各位記得著多件衫, 因為好凍, 我check過只得20度多咋.

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
韓衣 ... 2 3 4 5 6 .. 584