跳至

首頁

尾頁

大宅

售:Pampers換領咭 $10 包郵 / 換 huggies薄盒濕紙巾

ampers換領咭
$10 包郵 /
換 huggies薄盒濕紙巾

有意請pm, 謝謝

男爵府

Re: 售:Pampers換領咭 $10 包郵 / 換 huggies薄盒濕紙巾

pls check pm thx!

複式洋房

Re: 售:Pampers換領咭 $10 包郵 / 換 huggies薄盒濕紙巾

請問你的換領咭係唔係集齊3個set pampers印花, 免費換輕鬆穿??

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我係路過的 , 請問係邊度可以買huggies薄盒濕紙巾 ?? 我想買黎出街用呀 !!

唔該哂 !!

大宅

換領咭是換"輕鬆穿"的

現凡購買PAMPERS特級棉柔好動寶寶 或 學步寶寶輕鬆穿珍寶裝紙尿片5包�超級珍寶裝紙尿片3包,
同時出示集齊<熊仔印花 + 片數字樣 + 條碼標籤>之優惠咭,
即可換領學步寶寶輕鬆穿大碼裝28片一包 或 加大碼裝24片一包

所以你要先儲齊<熊仔印花 + 片數字樣 + 條碼標籤>, 貼於優惠咭上, 才可換領

k1703 寫道:
請問你的換領咭係唔係集齊3個set pampers印花, 免費換輕鬆穿??

禁止訪問

大宅

原文章由 tazmanic 於 07-7-17 15:01 發表

我想要張pampers 換輕鬆穿嘅咭.. 你仲有冇呀?

有呀

請check PM

大宅

原文章由 chickenwing2006 於 07-6-26 01:39 發表
我係路過的 , 請問係邊度可以買huggies薄盒濕紙巾 ?? 我想買黎出街用呀 !!

唔該哂 !!

有時買huggies濕紙巾會有得送架..
我唔記得幾時買過,都送過一盒..

首頁

尾頁

跳至