產前產後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 爸B勳章 BK Milk勳章

邊隻空氣淨化機好?

我媽話我屋企有兩隻狗狗, 係都要我買空氣淨化機
有無好介紹? 要殺菌. 慳電, 薄.....etc etc . 哈哈

男爵府

Re: 邊隻空氣淨化機好?

我啱啱上個星期買左部呀
因為屋企有隻 meow 大爺 & for 小 b 出世後用
比較過, 覺得 sharp 新果隻幾好
依家係屋企好多打'乞次'呀 (係 office 我一日打 5-10 個啦至少)

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 爸B勳章 BK Milk勳章

MoJoJoJo 寫道:
我啱啱上個星期買左部呀
因為屋企有隻 meow 大爺 & for 小 b 出世後用
比較過, 覺得 sharp 新果隻幾好
依家係屋企好多打'乞次'呀 (係 office 我一日打 5-10 個啦至少)

幾$$ ? 邊隻model ?
型號 FU-P40S / FU-P60S /FU-S51A ?
http://www.sharp.com.hk/webapp/eip/ControllerServlet

男爵府

百x匯賣 $2980 + '照價再減'
實收 $2680
仲可以用匯豐信用卡 d 分當 $$
250 分 = $1 用

大宅

我都係用sharp, 兒科醫生都話要用呢隻.

男爵府

係唔係http://www.sharp.com.hk/webapp/eip/product/images/FU-S51A(370).jpg

有紅色黑色最新model 呢隻?
我想知你地買邊隻model , 等我跟住買

男爵府

係呀, 就係呢隻
我上個禮拜買時話冇銀色 & 紅色 la
得番黑色

男爵府

MoJoJoJo 寫道:
百x匯賣 $2980 + '照價再減'
實收 $2680
仲可以用匯豐信用卡 d 分當 $$
250 分 = $1 用

the best - 5% off , 但加 錢($15x) 可以多4years 保養
豐澤 - 10% off , 但加 錢($2xx) 可以多2years 保養

禁止訪問

洋房

你可以上去睇下呢間丫~~ 我覺得呢間 pro D...
www.hkapc.com.hk

之前我有朋友介紹, 我買左覺得好正喎~ 有個 innoclean 系列,正囉 !! 我2個女d nose敏感都好返好多

首頁

尾頁

跳至