自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

$200百佳禮券變廢紙

有$200百佳禮券3月尾到期唔記得左用, 去百佳唔肯收, 打去顧客服務部又唔肯換, 慘變廢紙. 惠康禮券就無到期日, 如果送禮都係送惠康或者其他無到期日禮券好D.

男爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Re: $200百佳禮券變廢紙

我上次有50蚊萬零禮券又係過期, 佢地就肯比我用番(已講明會去邊間分店用), 大家都係大公司, 百佳真係........
日日心情都唔同

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我都試過有一張 $100 PK禮劵, 係幾年前儲分換 ge, 後黎搬屋唔見左, 早幾個月又搵返, 睇返張 coupon 無到期日, 因為可能係舊款 coupon, 於是未去 PK 度用左佢, 點知果度 d 職員話過左期唔用得, 但係張 coupon 真係無期個喎, 點解唔用得啫? 其實消委會幫唔幫到我架?

e+ 我多數用 Wellcxme coupon, 最好係無期嘛, 仲有通常Wellcxme d 野平過 PK 架.

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我每次有coupon 第1時間用左先

男爵府

我之前都有張boby shop既劵我唔知過左期一兩個月,佢都話唔比用.

禁止訪問

伯爵府

我一有COUPON就即刻用, 費事煩。

禁止訪問

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

me3
LeeAnn'sMum 寫道:
[quote]
1928mickey 寫道:
我每次有coupon 第1時間用左先

me too~~[/quote]

超級版主

2019勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

:-( :-(
下次有...就快d用左佢啦
雖然我在線,但可能行開左

伯爵府

魅力王子

oh......next time need hurry up use lu :cry:

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都試過PK Shop的Coupon過咗期唔記得用,變癈紙!
所以以後Credit Card換禮物一定選Wellcome!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

有 coupon 會第一時間用, 怕唔記得用就浪費左...

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

勁衰

伯爵府

我試過崇光禮券過左期兩年都仲用得! 其實禮券都係真金白銀買番黎, 變廢紙真係好傷....

子爵府

我都幾張過期 死安拿 餅券, 可以點呀
願主與你們同在,也與你的心靈同在!
該用戶已被刪除

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Mrs.Chan 寫道:

可以用得番

子爵府

[size=x-large]真的嗎

blythe 寫道:
[quote]
Mrs.Chan 寫道:

可以用得番 [/quote]
願主與你們同在,也與你的心靈同在!

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

我都有張 屈人寺禮卷過左期冇用呀,個張係d fd 上黎食薑果時比bb 既利是 :-( :-(
2/6/2005 : 2.59 KGS8/6/2005 : 2.66 KGS15/6/2005 : 2.72 KGS20/6/2005 : 2.86 KGS4/7/2005 : 3.33 KGS12/9/2005 :4.78 KGS   57CM23/9/2005 : 5.16 KGS  60CM27/10/2005 : 5.53 KGS 61.5CM14/11/2005 : 5.52 KGS 63.5CM13/2/2006 : 6.37 KGS

首頁

尾頁

跳至