烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有關攪拌盆??

攪拌盆除了用不秀剛外,有冇另外一樣用來整蛋糕的攪拌盆,
因不秀剛好容易花,好像花咗唔用得,有害!
我果d已經花囇 想重新買過新,有咩推介 :mrgreen:

超級版主

2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

Re: 有關攪拌盆??

如果係靚ge不秀剛盆花左都冇問題,另外用膠盆都得。
盡我一己之力,發放正能量!

複式洋房

召藥師:
咁點分係靓唔靓,我係陳x枝買,而家想買玻璃or膠嘅盆,這此可在哪兒買? 和價錢會很貴嗎?

超級版主

2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

catcatlam 寫道:
召藥師:
咁點分係靓唔靓,我係陳x枝買,而家想買玻璃or膠嘅盆,這此可在哪兒買? 和價錢會很貴嗎?

陳x記有分幾種,有d係平野而有d係靚野,如果好薄個d我只係用黎裝野同簡單ge攪拌。
如果想安心d可以去大型百貨公司買d厚身盆,而膠盆買平野就得,十幾廿蚊有交易。

複式洋房

你可唔可以話我知如買膠嘅FOR攪拌在哪兒買?
是否都在大百貨公司找到?

超級版主

catcatlam 寫道:
你可唔可以話我知如買膠嘅FOR攪拌在哪兒買?
是否都在大百貨公司找到?

其實10蚊店或日x城都得架喇,最緊要係可以裝食物同個size合妳心水就得。

伯爵府

我之前在二德惠買左個不秀鋼盆, 約$45, 用左成半年, 質素都幾好
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

首頁

尾頁

跳至
熱門主題