家庭理財

跳至

首頁

尾頁

大宅

新手一問 : 請問你們在什麼証券公司買賣股票?

新手 : 想開股票戶口? 去邊間好?

手續費? 保管費? 佣金?

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 新手一問 : 請問你們在什麼証券公司買賣股票?

恆利證券 1買1賣大約$200到
cwl004 寫道:
新手 : 想開股票戶口? 去邊間好?

手續費? 保管費? 佣金?

伯爵府

好媽媽勳章

我就係銀行買賣, 用網上銀行, 方便的, 依家好多都唔使保管費咯, 佣金+手續費你就預一次買+賣(約300內)

禁止訪問

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

$300咁貴
sarahlee 寫道:
我就係銀行買賣, 用網上銀行, 方便的, 依家好多都唔使保管費咯, 佣金+手續費你就預一次買+賣(約300內)

禁止訪問

瑪瑙宮

我買果D唔過30000 所以唔洗咁貴
alexkamkam 寫道:
我都係.最少一次買+賣(約300內).有时不止.看银码多或少.
-----------------------------------------------------
由 appleyuen 於 2007-06-15 19:35:55

$300咁貴

首頁

尾頁

跳至