想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

人地BINGO, 自己失落!

個心好唔舒服~~~ :-(

洋房

Re: 人地BINGO, 自己失落!

MUJIMUJI ,

其實好多事都要順其自然 唔可以急,我自己都等待Bingo

D 朋友好多生左BB,見到都有少少心酸,try 幾 月都係.......

食中藥條理身體 希望大家快Bingo

[img align=left]http://www.hellob.com/cache/070613-57588-16443_s3.jpg[/img]

大宅

唔好 :-( 啦.有我陪你
我今日day3呀 :tongue:

早幾日同老公去飲滿月.d親戚不停問我地幾時生仔.
攪到老公好煩.以下係其中一段對話.
姑媽問:你地結婚好多年啦.仲唔生?
老公答:生唔出呀.
姑媽問:點解生唔出呀.係咪你地唔生.
老公答:生唔出咪生唔出囉.我點知呀.講真話比你地聽又唔信.
姑媽問:有無睇醫生呀.你地邊個生唔出呀.
老公答:我生唔出呀.好未呀.以後唔好問啦.我好傷心

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

kittyyuk,

see pm

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

柚子,

你老公係得既

尤其係呢句:
老公答:......以後唔好問啦.我好傷心

大宅

好彩有個明白事理的老公支持我.
若不然.我都幾慘

洋房

miffymiffy,

睇左,我住村屋呀

幾時收到
[img align=left]http://www.hellob.com/cache/070613-57588-16443_s3.jpg[/img]

別墅

MUJIMUJI,

您努力咗幾耐呀? 唔好灰心啦! 我哋咁多一定支持您. 不過, 真係要順其自然, 保持心境開朗, 唔好咁緊張, 成日諗住, 再再接再厲, 加油!

別墅

柚子,

您老公好英呀!

大宅

大家唔好咁緊張呀!希望在明天,或者下一個就係你架啦!
休養生息中。

複式洋房

柚子,

你老公確係醒呀! 咁樣一講..d 姨媽姑姐肯定唔敢再煩你地啦

Kittykychan,

其實我由05年尾開始想要bb, 試過bingo 過3次...可惜3次都小產~~~check過晒所有野都詰我地2公婆正常,最後,政府亦替我們check 埋遺傳基因,不過10月先有報告睇。因此..無計可私之下....睇埋風水師傅....

現在我還未正式開工....希望到開工之時~~~一切皆順利啦! 畢竟....已心傷過3次了~~~ :-(

複式洋房

點解我會呢個topic 呢? 係因為,老公今日同我講,佢同事既太太又有左第2個baby 了。 真的3年抱兩~~~不過唔知點解,我聽完個心好嗡...好失落!

瑪瑙宮

MUJIMUJI,

唔好唔開心啦, 我有親友以前都試過 小產過3次, 最終佢都有 3個仔

記住好好調理身體呀

別墅

別墅

柚子,

我睇完都鐘意你老公 :mrgreen: (佢幫你頂) 你老公真係好錫你,恭喜你有個咁錫你既老公,你都要平常心呀,你地一定得既,我支持你地,努力 [quote]
柚子 寫道:
唔好 :-( 啦.有我陪你
我今日day3呀 :tongue:

早幾日同老公去飲滿月.d親戚不停問我地幾時生仔.
攪到老公好煩.以下係其中一段對話.
姑媽問:你地結婚好多年啦.仲唔生?
老公答:生唔出呀.
姑媽問:點解生唔出呀.係咪你地唔生.
老公答:生唔出咪生唔出囉.我點知呀.講真話比你地聽又唔信.
姑媽問:有無睇醫生呀.你地邊個生唔出呀.
老公答:我生唔出呀.好未呀.以後唔好問啦.我好傷心

別墅

MUJIMUJI,

我記得您個名好熟......, 點解遺傳基因咁耐先有報告睇嘅? 又點解現在不能開工? 我相信呢個世界好公平, 失去3個, 總會得回3個, 記住等待您的好消息.

複式洋房

我個friend介紹我上bk的,大家一起準備生bb
最後她都bingo了......
真的很替她開心,真的,
可是我便開始只得自己了....
day 1 starts again.........

開始想放棄,但99比了很大很大pressure
真的很累,很灰心 :cry: :cry: :cry: :cry:

瑪瑙宮

minatabo,

仲有我地陪你嘛

don't give up

大宅

don't give up. I should be in 6wk4d and also found that the baby is too small and has no heartbeat -->missed abortion.

This is my 1st baby and I got it at my 1st iui. I'll clear the dead baby and take a rest. I won't give up.

大宅

大家做人新抱既.都應該有遇過我呢種情況.
去飲啦.家庭聚會啦.過時過節啦.都總有親戚朋友問
你幾時生.最難過莫過於想生有生唔出的.
真係唔知點答...我老公同我頂果一刻.真係覺得自己
無嫁錯人

有時好似 MUJIMUJI 所講.
身邊的友人都3年抱兩了.自己難免有點失落.心嗡.
有似我咁.如果老公睇唔開.唔明事理既.
我諗我自己都會好難過..
雖然人係睇開左d.不過
到呢一刻我仍然好希望能夠BINGO.

係到祝願大家快快做鼠媽媽

首頁

尾頁

跳至
熱門主題