跳至
[2006年] Bosco睇女仔

首頁

尾頁

大宅

Bosco睇女仔

http://video.xanga.com/astleyada/59ff3367307/video.html

呢條片,唔話你知, 只係一個bb係度笑吓笑吓ge片段, 但實際情況係, 我個仔bosco一路睇電視, 一路望住個女主播(黃翠如)係度笑, 仲笑出聲, 影ge時候, 佢己經笑咗一大輪, 最攪笑係我個妹話佢睇重播都有笑.....你哋個仔係咪咁鐘意睇女仔架...
bosco出到街,直頭好似個少男咁專揾d少女嚟同佢玩架

子爵府

Re: Bosco睇女仔

周太~~

hehehe....bosco鍾意靚女頂喇~~~
karl有時睇廣告都會笑嫁,,不過佢多數男人唔俾抱(daddy除外),,
女人就肯囉...係呢排先發現嫁咋...
兩個都係我心肝定>3<

侯爵府

bosco媽,

係呀,我個仔都唔約呀,Gavin我就無留意佢鍾唔鍾意睇女仔,不過佢就like摸女仔心口......前面d頸鍊呀,衫d pattern呀咁囉,如果你著埋v靚嶺or 再deep d既v嶺,佢會仲更加喜歡你添bor,因為佢覺得條嶺好好"孟"

男爵府

bosco咁細個就鍾意睇靚女,哈哈~
louis都好鐘意坐响bb車摸d路人d腳 ,但專揀d短裙仔姐姐.....

別墅

好媽媽勳章

Marco 鍾意"撩" sales 姐姐, 媽咪在睇衫, 佢就向 d sales 姐姐笑!

大宅

fiti 寫道:
周太~~

karl有時睇廣告都會笑嫁,,不過佢多數男人唔俾抱(daddy除外),,

fiti,

咪玩啦, 雖然我唔係成日出post, 但你唔好似唔識我至得架, 叫我周c9或者靚女我都受架, 你嘔就你ge事囉

有d嘢, 有眼睇架嘛 ~ 我指我係靚女, 唔好諗咗其他呀

大宅

BoscoChow 寫道:
http://video.xanga.com/astleyada/59ff3367307/video.html

呢條片,唔話你知, 只係一個bb係度笑吓笑吓ge片段, 但實際情況係, 我個仔bosco一路睇電視, 一路望住個女主播(黃翠如)係度笑, 仲笑出聲, 影ge時候, 佢己經笑咗一大輪, 最攪笑係我個妹話佢睇重播都有笑.....你哋個仔係咪咁鐘意睇女仔架...
bosco出到街,直頭好似個少男咁專揾d少女嚟同佢玩架

joesimage, tupytupy & waichuntai,

我哋GE BB都選擇正確喎,
PARTY個日睇吓邊個最叻識女仔先

侯爵府

周c9 & fiti,

你地講緊咩呀,有眼睇,我都有喎 ~ 我指我都覺得你靚女呀,唔係講1人分飾3角喎

BoscoChow 寫道:
[quote]
fiti 寫道:
周太~~

fiti,

咪玩啦, 雖然我唔係成日出post, 但你唔好似唔識我至得架, 叫我周c9或者靚女我都受架, 你嘔就你ge事囉

有d嘢, 有眼睇架嘛 ~ 我指我係靚女, 唔好諗咗其他呀
[/quote]

男爵府

LOUIS好似咸濕仔咁架, 洛紫個女既FIRST KISS咪俾LOUIS嗒左囉~
佢又好鬼中意攬細粒丁個女樂兒.......

侯爵府

boscochow,

係啦,好在佢地選擇正確,如果唔係都幾擔心

boscochow & joesimage

bosco同louis叻好多喎,又有經驗
講到party識女仔,gavin實執輸啦 :mrgreen: :mrgreen:

子爵府

靚女周c9
唔止靚女,直情攪到我流曬鼻血tim呀....

tupytupy
雖然我有些小近視,,但係都'睇'得好清楚嫁~~~~
我個仔有時係怕羞仔黎架....講到識女仔...
兩個都係我心肝定>3<

大宅

fiti 寫道:
靚女周c9

fiti,

都算你識做啦
我哋都傾都幾開心, 流小小鼻血都值得呀

大宅

joesimage 寫道:
LOUIS好似咸濕仔咁架, 洛紫個女既FIRST KISS咪俾LOUIS嗒左囉~
佢又好鬼中意攬細粒丁個女樂兒.......

joesimage,

BOSCO都係架, 去街就一定周圍望,
睇吓有無D18 / 22 青春少艾,
佢一見到D靚姐姐就會主動好鬼扮嘢咁引人注意,
如果D姐姐肯抱佢, 嘩 佢就發逹囉,
扮晒怕羞咁瞓落人哋心口, 總之就成個咸濕仔咁啦

侯爵府

fiti,

好野 果然大家都睇得好清楚

不過有樣野我要更正,周c9係靚,但唔洗流鼻血掛 我地唔好讚得佢咁勁,咪等陣間佢會好囂架

fiti 寫道:
靚女周c9

tupytupy
雖然我有些小近視,,但係都'睇'得好清楚嫁~~~~
我個仔有時係怕羞仔黎架....講到識女仔...

首頁

尾頁

跳至