自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

有無興趣算命(免費) II

如有興趣,如不介意,要留出生時間年月日時。可以PM我或留在這裡作即場算命。

另談談文昌位,是否加旺文昌位就會讀書好?全班第一只有一個,全班人人推旺文昌位,又會點?下個POST談談我的見解。

大宅

Re: 有無興趣算命(免費) II

pm左你=.=

大宅

check pm
thx....

大宅

PLEASE CHECK PM

寛恕別人等同善待自己~
憎恨別人等同虐待自己~

男爵府

i already pm you. Thank you.

大宅

畀面勳章

dear bigcbigc,

請問可唔可以幫我算下? 我想同老公離婚...佢做左d對我唔住o既野....唉...好灰呀~ 想知道今年只得22歲o既我, 會有美好o既將來嗎? 有機會識過第二個嗎? 將來還有結婚機會嗎?

女女將會o係單親家庭長大, 想知道女女性格獨立嗎?讀書運ok 嗎? 唔知女女算唔算聰明呢?
我自己: 20/3/85, 8:20am
我女女: 28/9/06, 18:07

對唔住呀...我都知自己好麻煩..... 但係真係好想你幫我....

侯爵府

好媽媽勳章

pls check pm thanks

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

BigCBigC,
pls check pm thanks

男爵府

BigCBigC,

pls check pm ,THX~

男爵府

pls check pm thx^^~

大宅

BigCBigC,

pls check pm ,tks

民房

jordas320 寫道:
dear bigcbigc,

請問可唔可以幫我算下? 我想同老公離婚...佢做左d對我唔住o既野....唉...好灰呀~ 想知道今年只得22歲o既我, 會有美好o既將來嗎? 有機會識過第二個嗎? 將來還有結婚機會嗎?

女女將會o係單親家庭長大, 想知道女女性格獨立嗎?讀書運ok 嗎? 唔知女女算唔算聰明呢?
我自己: 20/3/85, 8:20am
我女女: 28/9/06, 18:07

對唔住呀...我都知自己好麻煩..... 但係真係好想你幫我....

要覆實你的出生的時間,以下問題,請答yes or no

1. 1993,1994身體有無大毛病?
2. 有無兄弟或好熟的朋友讀書甚出色?
3. 2003 同居或結婚?

民房

算命要用時辰,時辰如有偏差,會影響推算,所以我會問幾個問題來確定出生時間。
因為PM我的人太多,我會盡量在今天回覆,希望大家check PM。
亦會花點時間來解釋八字命理非迷信、亦非宿命。

大宅

pm左你
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

別墅

pls check pm , thanks~~

http://www.baby-kingdom.com/?69649
更新左d 公屋資料,有時間入來睇下啦~~
等到了 ^^~~

複式洋房

PLEASE CHECK PM.

大宅

BigCBigC,

感謝您濟世懷為,您用的是鐵板神算亦或是什麼命理學?

請問什麼怎可催運呢?

我PM了出生資料給您。

願您得福報。衷心致謝。
人有善念,天必佑之,福祿隨之,眾神衛之,眾邪遠之,眾人成之

大宅

P.M咗 information 俾你la

大宅

PLEASE CHECK PM

男爵府

2019勳章 熱血勳章 好媽媽勳章