夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

有冇老公浪子回頭,重新開始?

我老公應該有第二個,但佢死口唔認!
你地老公有冇試過回心轉意,做返個好老公?

大宅

Re: 有冇老公浪子回頭,重新開始?

你係唔係肯定係一齊左, 定只係曖曖昧昧? 如果只係曖昧, 只要佢肯即刻斬斷, 我都會比多次機會, 但如果真係已經一齊左, 我真係接受唔到.....

子爵府

好媽媽勳章

其實睇你自己點睇...就算你比機會佢...心入面仍然有條刺...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

雨過天青 寫道:

就算佢做返好老公, 你都需要時間去適應, 因唔多唔少心裹都有條刺.

該用戶已被刪除

洋房

發現我老公有第二個到依家已經有兩個月,但個心仲隠隠作痛由期 li 兩日心情好差,坐車、行路、上綱都無拿拿喊。
我老公聲稱係我發現之前已結束o個段關係因為佢知到行錯路。li 兩個月o黎佢都好乖晚晚係屋企表現上無再同個女仔聯絡但我知道佢有睇個女仔o既Blog and 個女仔有forward d email 俾我老公。
我都希望佢真的公浪子回頭大家可以忘記過去為孩子著想

禁止訪問

洋房

我都知...但冇計啦...
希望佢會回心轉意,以後生生性性啦!
我仲未同佢傾架!希望我會捱得過啦!

siuwa 寫道:
[quote]
雨過天青 寫道:

就算佢做返好老公, 你都需要時間去適應, 因唔多唔少心裹都有條刺.[/quote]

首頁

尾頁

跳至