美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

我10年前繡咗眉,而家變紅了,好梁..好唔開心,變紅了的眉可以洗到嗎?

我10年前繡咗眉,而家變紅了,好梁..好唔開心,變紅了的眉可以洗到嗎? :idea:
:-?  :-o  :-?  :-o  :-?  :-o  :-?  :-o  :-?  :-o  :-?  :-o  :-?  :-o  :-?  :-o  :-?  :-o  :-?  :-o  :-?  :-o  :-?  :-

侯爵府

Re: 我10年前繡咗眉,而家變紅了,好梁..好唔開心,變紅了的眉可以洗到嗎?

當然可以洗喇但最好搵e生幫您因他們用laser會快d同乾淨d

珍珠宮

好媽媽勳章

Re: 我10年前繡

我都一樣CASE, 我在4年前洗了, 要去幾次先洗得甩, 我估LASER好D掛, 我E+寧願自己劃好過.

禁止訪問

Re: 我10年前繡

男爵府

Re: 我10年前繡咗眉,而家變紅了,好梁..好唔開心,變紅了的眉可以洗到嗎?

吾可以做補色的嗎??

因為我知道柔眉是可以的!

繡眉不能夠嗎?

[quote]
37213721eva 寫道:
我10年前繡咗眉,而家變紅了,好梁..好唔開心,變紅了的眉可以洗到嗎?

洋房

咁我想問如果有兩間楝,你哋會點楝?(a)網上的美容院500蚊一次,佢話會用冷光(b)醫生診所$3000無數次,用激光,你哋會點楝? :-x :tongue:
:-?  :-o  :-?  :-o  :-?  :-o  :-?  :-o  :-?  :-o  :-?  :-o  :-?  :-o  :-?  :-o  :-?  :-o  :-?  :-o  :-?  :-o  :-?  :-

首頁

尾頁

跳至