香港18區媽媽會

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

有無保母車介紹 (大埔出九龍塘)

大家, 幫幫手, 唔該

珍珠宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 有無保母車介紹 (大埔出九龍塘)

安安,

你試下搵"溫太"傾下, 佢好多車架. 不過之前聽BK媽咪講過, 佢出九龍d車唔係"直通車", 好多時要去火炭再轉車, 因為要group番埋同一區域既學生. 唔知而家仲係唔係咁呢, 你問下啦. 我PM佢電話比你啦~~~~

另外你參考下面條link丫, 係小學離談0個邊既topic, 都幾多料架~~~~
保母車專欄

大宅

2019勳章

我都想知有冇車直出九龍塘, 我個囡囡今年9月便要返太子道聖羅撒幼稚園, 點算好!!!!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

irisleung7,

我PM溫太電話號碼比你, 你自己問下佢啦!!

大宅

2019勳章

YU YU MOTHER,

THANKS!

大宅

2019勳章

sorry yu yu mother,

pls re-send the phone no. to me
[email protected]

珍珠宮

irisleung7 寫道:
sorry yu yu mother,

pls re-send the phone no. to me
[email protected]

OK. sent already.

首頁

尾頁

跳至