育兒好物

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問除左baby super之外, 邊到有得賣e款mommyart腰包型揹帶呢?

請問e款mommyart腰包型揹帶係邊度有得賣?

用過 e 款mommyart腰包型揹帶既媽咪, 你地覺得好唔好用呢? 唔該 ~

男爵府

Re: 請問e款mommyart腰包型揹帶係邊度有得賣?

用過 e 款mommyart腰包型揹帶既媽咪, 你地覺得好唔好用呢? ==> very good.

係咁多BB用品中, 我覺得係最好既"投資". 由阿仔9個月開始用, 到依家個女2歲幾, 前後都用左4年. 都仲好好.

介紹左比好多朋友, 大家用後既意見都係正面既.

子爵府

小新媽媽

請問你係邊度買呢 ?

別墅

好媽媽勳章

baby super(mongkok), $399.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10711;80/st/20051223/n/Kan+Yuet/k/8288/age.pngurl=http://www.TickerFactory.com/][/url][url=http://www.TickerFactory.com/]

子爵府

請問除左baby super之外, 邊到有得賣呢?
(因我諗住今日去買, 點知baby super今日休息)

複式洋房

西田好似有,不過好似要$439..(之前on sale見過).
我都係喺baby Super買,覺得好好用!!!平時行街都有不少問喺邊度買架!

子爵府

唔該晒, 我明天會去 baby super 買,因我揹到條腰好痛 ∼

大宅

我想知baby super(mongkok)地址呀!
除左旺角外,仲有邊度呀?

男爵府

YML 寫道:
小新媽媽

請問你係邊度買呢 ?
我係4年前買既. 間shop轉左幾次手. 依家唔知叫咩名.

我記得可以用pampers 印花 + 錢買就平d.

男爵府

YML 寫道:
唔該晒, 我明天會去 baby super 買,因我揹到條腰好痛 ∼
用依種揹帶, 你本身條腰要係正常先得. 因為阿B d 重量主要由條腰去承擔. 如果大人條腰骨有事既(唔受得力), 就唔用得.
該用戶已被刪除

Re: 請問除左baby super之外, 邊到有得賣e款mommyart腰包型揹帶呢?

別墅

Re: 請問除左baby super之外, 邊到有得賣e款mommyart腰包型揹帶呢?

媽咪屋都有呀! 試下上網

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我之前o係淘寶買左個座包$69....同佢個款好似,不過冇後面果塊版,只係得下個坐果個硬腰包同埋比你側咩果條帶~
另外cool腰果條帶幼d~
所以我諗只岩大個d既bb~

因為我個仔好重下,之前用咩帶咩到膊頭位傷晒~
呢條用腰...我抱佢又係用腰,但方便好多~雖然都好重不過起碼舒服過用膊頭借力~

首頁

尾頁

跳至