婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019勳章

有無人黎完m隔一個星期又黎架!!

有無人黎完m隔左幾日到又黎d粉紅色野. 好少好似分(比)咁. 

唔知係咪m黎! 

我都唔係咪發炎定點好! :-( :-(

7w3. bb size1.26cm    12w2 bb size 6.5cm
8w2 bb size 2cm
9w1 bb size 2.3cm       32w6  4.8lbs

複式洋房

Re: 有無人黎完m隔一個星期又黎架!!

你本身有冇d咩婦科病呀?
我的case同你有少少分別,但都似似地,我就是m每月來得好不準,而每次來都是差不多半個月的時間,就係咁,不過我有子宮內膜移位,所以唔知你會不會一樣啊!

男爵府

2019勳章

kathy2006:

我都是m每月來得好不準,而每次來都是差不多半個月的時間!但我先前睇婦產科照個超聲波.醫生話無咩問題喎!不不過可能佢睇到表面野呱. 

但子宮內膜移位點樣先會check到呀!有咩影响呢!

所以我成年都未有b有無關係呢! :-( :-(

話比我知丫!

7w3. bb size1.26cm    12w2 bb size 6.5cm
9w1 bb size 2.3cm       32w6  4.8lbs

伯爵府

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我都係, 黎完m, 乾淨哂, 但幾日後, 又有d血絲,
不過又唔多,只要用護x 就ok
唔知係咪陰道炎, 但又無癢無痛.
不知點攪.

男爵府

2019勳章

我早幾日又係咁!但而家轉變為黃色!

我都唔知!! :-( :-(

首頁

尾頁

跳至