美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人收過呢個電話呀?

我早兩日收到一個電話,係"康x堂"打黎架,佢叫我免費試做,佢地有好多野可以選擇,例如彩光,纖體,facial,通淋巴,脫毛...........我聽完後即刻問佢點解咁好有免費既?佢答我話因為淨係想我試完之後比返意見,所以有免費試做wor!
大家認為試得過嗎?我又想試,但係我又驚上到去佢地會唔比我走,係咁sell我,點算好呀?有無人試過收到呢個電話之後而試過架,唔該比d意見ar,因為我叫左果個女仔星期一打比我,我想睇完你地d意見之後先答佢去唔去呀!!thx!!

男爵府

Re: 有無人收過呢個電話呀?

before i also can hear that call .then i have already go to try .
but i feel quite good woo~and feel they not hard sell .and they can give the new machine to me to try (u know la~now most big beauty salon can give new machine to try ka~)

Mmmm.........if u really interest,i have that CS contact number ,cos before she tell me if other one also interest,then call her .cos she can free the first time also .

複式洋房

我想問仲有無人收過呢個電話呀?
咁我究竟去唔去試好呀? :cry:

大宅

VinVin^^,

去唔去試,就要睇吓你以往會不會很易被屈了!因為我發覺 d sales 好似識睇人容唔容易氹架,若兩個人去做 free facial,d sales 都係 sell 我唔 sell 我 d friend 架,我 d friend 係唔會咁易受氹的!都唔知點解? 我依家就唔敢再去試 free facial,因為之前次次都.......!!!!!!

VinVin^^ 寫道:
我想問仲有無人收過呢個電話呀?
咁我究竟去唔去試好呀? :cry:

別墅

無,通常我唔比佢講我已話我唔要啦

別墅

我諗我會叫多個朋友陪我上去囉!

複式洋房

包包媽 寫道:
我諗我會叫多個朋友陪我上去囉!
我都想呀,但係佢地叫我自己試左先,試完先介紹d fd喎!我諗我都係唔去試喇,因為我係果d好易比人氹既人黎架!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題