自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

保良局個show勁悶,邱小姐把聲又作狀到死

今晚保良局個show好悶呀 ,又有假聲王(古巨基),千嬅同森美又唔知做乜 :tongue: ,主持邱凱敏把聲成日都作狀,鼻音又重 ,聽到就想嘔 :tongue:
:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

複式洋房

Re: 保良局個show勁悶,邱小姐把聲又作狀到死

頂唔順個陳秋霞就真.....

翡翠宮

不知幾耐冇睇過呢啲綜合節目 lu ........

大宅

呢d節目越做越差,看都不想看 :tongue:

伯爵府

若果唔係等睇李克勤,真係唔多想睇
http://hk.myblog.yahoo.com/handmadeson

大宅

畀面勳章

我都係為左睇千嬅同基仔

男爵府

好媽媽勳章

me too

[quote]
楊桃 寫道:

不知幾耐冇睇過呢

水晶宮

楊桃 寫道:

不知幾耐冇睇過呢啲綜合節目 lu ........

me too!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

一啲都唔好睇

大宅

班總理出風頭
人人常歡笑 不要眼淚掉

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

邱小姐把聲好有問題, 佢唔應該再做主持, 佢以前唔係咁, 係唔知幾時開始我就發覺佢出親show把聲都有問題, 鼻音重, 講野唔正, 痴"利巾", 開頭以為無線d音響咁差, 睇多幾次先知係佢問題
BK の 會員
Merry X'mas!!!

首頁

尾頁

跳至