自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我想問如小朋友睇養和醫院24小時急症收費如何?

如題, thanks

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 我想問如小朋友睇養和醫院24小時急症收費如何?

20:00pm 後門診好似$200
葯費另計.睇下醫生開乜葯同幾多日
有時葯費貴過診金!!!!
我跑到喘晒氣喇!!

要追趕著甚麼?要在繁華走一轉?不經意的往往來來,盡頭會在那裡接應?

你們關注的左左右右,只是兩團會擺盪的虛浮影像罷了!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

丁丁,

然然咩事

男爵府

貝貝,
冇呀, 頭先出街食飯同我爸爸慶祝父親節, 點知然然未食野已經係咁肚呵(呵左3-4次), 佢今日又冇出街食過野, 頭先番黎都呵左2次, 因我屋企附近冇24小時西醫, 我媽咪話如要睇醫生唔好去瑪麗睇, 因要等好耐. 叫我去養和睇急症唔洗等咁耐. 但我又未帶過然然去睇過, 咪問下幾錢先. 本身我諗住然然再呵多1次就帶佢去睇急症, 但然然宜家又冇事喇! 其實好耐之前然然都試過冇啦啦肚呵, 但個時有西醫睇, 食左d藥就冇事, 但今次睇唔到醫生, 搞到頭先好驚唔知點算好?? :-(

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

原來如此....小心身體呀~

MrsTing 寫道:
貝貝,
冇呀, 頭先出街食飯同我爸爸慶祝父親節, 點知然然未食野已經係咁肚呵(呵左3-4次), 佢今日又冇出街食過野, 頭先番黎都呵左2次, 因我屋企附近冇24小時西醫, 我媽咪話如要睇醫生唔好去瑪麗睇, 因要等好耐. 叫我去養和睇急症唔洗等咁耐. 但我又未帶過然然去睇過, 咪問下幾錢先. 本身我諗住然然再呵多1次就帶佢去睇急症, 但然然宜家又冇事喇! 其實好耐之前然然都試過冇啦啦肚呵, 但個時有西醫睇, 食左d藥就冇事, 但今次睇唔到醫生, 搞到頭先好驚唔知點算好?? :-(

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

養和駐院醫生收費 (藥費另計),佢哋收信用咭
一、 家庭醫學中心 診症費(HK$)
星期一至六 (公眾假期除外): 上午九時至 下午七時 $160

二、 二十四小時門診服務
星期一至六:下午七時至翌日上午九時 $200
星期日及公眾假期:全日 $200

三、 急症服務 (例如縫線、洗胃及急救等) $1,200 起*

四、 簡單程序 (例如傷口換症、異物取出等) $400 起*

* 星期一至六下午七時至翌日上午九時,及星期日及公眾假期全日,需加收 20%費用。

Tel: 2835 8600

男爵府

thanks all
我個仔昨日番黎呵左2次之後, 就比左d河粉佢食, 之後就冇事lu. 睇佢今日起左身仲精神過我, 應該冇事喇~

大宅

so details
clpapa 寫道:
養和駐院醫生收費 (藥費另計),佢哋收信用咭
一、 家庭醫學中心 診症費(HK$)
星期一至六 (公眾假期除外): 上午九時至 下午七時 $160

二、 二十四小時門診服務
星期一至六:下午七時至翌日上午九時 $200
星期日及公眾假期:全日 $200

三、 急症服務 (例如縫線、洗胃及急救等) $1,200 起*

四、 簡單程序 (例如傷口換症、異物取出等) $400 起*

* 星期一至六下午七時至翌日上午九時,及星期日及公眾假期全日,需加收 20%費用。

Tel: 2835 8600

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

比d白粥佢食清一清腸胃會比較好~

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

MrsTing 寫道:
thanks all
我個仔昨日番黎呵左2次之後, 就比左d河粉佢食, 之後就冇事lu. 睇佢今日起左身仲精神過我, 應該冇事喇~

d 河粉好難消化架, 最好唔好比佢食住....

首頁

尾頁

跳至