育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

急問!!沙田邊到有游泳尿片買,Thx

如題.

大宅

Re: 急問!!沙田邊到有游泳尿片買,Thx

沙田玩具反斗城有得賣

大宅

荷花都有la

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

好運中心間百佳都有huggies 游水片賣, 不過唔係成日有。

大宅

好媽媽勳章

nganga 寫道:
沙田玩具反斗城有得賣

下,我上次問極都冇~佢話冇呢家野買!!

我係mothercar 度買架~~
幾好,唔錯~~
huggies 牌子,果度好多size~~西田最低果層~!
無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

複式洋房

而家悼悅都有得賣 GOON 游水片, $26 3條, 不過我見得一個SIZE, 12KG以上BB用o既.

男爵府

上星期日沙田玩具反斗城得 返 s size, 不過隔離mothercare就有huggies任何size, $25pack, 1 pack3條, 咁有無媽咪知道邊度有短褲裡面連塊膠for bb swim時防屎屎流出, mothercare有不過得返好細bb架size
▲諾情♀奸豬山莊▼
05-8-15, 諾情小b早3weeks趕住出黎, 為的是俾me me一個birthday^3^啜。 3.15kg重, 中size, 唔錯唔錯。
    小b要身體健康快高長大))

首頁

尾頁

跳至