美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無人睇過陶安仁阿爸既中醫減肥呀.?

有無人睇過陶安仁阿爸既中醫減肥呀.我好想試吓,但又唔知有無效 呀?
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

大宅

Re: 有無人睇過陶安仁阿爸既中醫減肥呀.?

我亞姨睇過陶安仁阿爸既中醫減肥, 唔掂.

男爵府

我個frd 前幾年睇過
冇效果喎
佢話其實去普通藥房
問d醫師執d去脂山草藥都差唔多

大宅

Don't go. It is uselss and wastes $$

;-)

子爵府

食左成個月瘦得兩磅,再食多個月都係咁.....好話唔好聽 all 篤屎都會輕兩磅啦

複式洋房

garon 寫道:
食左成個月瘦得兩磅,再食多個月都係咁.....好話唔好聽 all 篤屎都會輕兩磅啦

garon, 您寫得好好笑啊.
:-) :-D

洋房

我幾年前都有睇過,但係飲完果d嘢會勁痾架!

大宅

babycoming 寫道:
有無人睇過陶安仁阿爸既中醫減肥呀.我好想試吓,但又唔知有無效 呀?

你唔好睇啦,我未嫁個時往個頭的,
佢收得又貴,連睇平時咳個d都唔得,
我之前個老闆(女人)去睇了2個月1d用都無,又貴~~
唉~~唔好睇佢啦,得個名的
http://hk.myblog.yahoo.com/shadowlau15/
make -up shadow photos

男爵府

嘩...多謝各位呀,好彩一問姐,如果唔係真係晒錢,佢係西環,我住沙田,如果咁樣去左就係連車錢都蝕埋,多謝各位呀

以為佢好勁,話幫個女減到咁,原來唔得既
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

男爵府

我睇過點喎....一個月瘦左7磅,不過同時間驗到有甲狀腺過高....要睇西醫一年去醫... :-( :-(

別墅

唔好去...又唔得又貴又唔方便,勁疴又唔見瘦!不要嘥錢!

男爵府

你講陶瑞唐呀ma,感冒都要收成$5xx,簡直不知所謂,一句講晒 "呃錢"....

首頁

尾頁

跳至