夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有沒有可幫助我

今晚發現老公有一張深圳娛樂場所card,但死口不認, 說是朋友送的,不信他都沒辦法 怎麼辦?因之前曾在電話裏見到一些號碼, 更card 的號碼是一樣的, 好煩, 又不能與屋企人傾, 又有兩個小朋友, 又覺得佢好dirty, 這樣下去, 點好呢?

子爵府

Re: 有沒有可幫助我

DIRTY?? 佢淨係袋住張咭片同打過打電話咋, 點會dirty????
你都無證據話佢做過d咩, 你唔好諗得太多太複雜, 件事可能真係好簡單ga~ 冷靜d啦~
願主與你們同在,也與你的心靈同在!
該用戶已被刪除

禁止訪問

子爵府

purplewan 寫道:
[quote]
Mrs.Chan 寫道:
DIRTY?? 佢淨係袋住張咭片同打過打電話咋

下, 唔通打去book facial?
[/quote]

咁現時階段都係佢都計劃中, 並未行動.
不過計劃都被識破, 暫時好難有行動
願主與你們同在,也與你的心靈同在!

禁止訪問

複式洋房

點解我覺得佢dirty 呢?因為直覺話我知佢有去, 每晚更要2-3點先回到家, 重要飲到大晒, 佢只是一個做運輸的人, 有需要晚晚做到禁晚嗎? 重要做7日,是否好懷疑

別墅

咁佢真係好可疑喎~~因為我契爺都係做運輸架...我以前都以為佢好好先生..但係後來聽我媽咪講佢o係大陸有二奶~成日都話返去做野...咁就係真係做野不過係做愛做既事姐

禁止訪問

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

咁你有冇問佢點解晚晚咁夜返, 又成日飲大回來....?
或者開門見山,同佢傾下。
Childhood is journey, not a race.

大宅

唔駛唸, 憑女人直覺, 一定有.
而家睇妳想點, 可惜妳有小朋友, 要離婚要唸清楚.
cococheung 寫道:
點解我覺得佢dirty 呢?因為直覺話我知佢有去, 每晚更要2-3點先回到家, 重要飲到大晒, 佢只是一個做運輸的人, 有需要晚晚做到禁晚嗎? 重要做7日,是否好懷疑

複式洋房

cococheung 寫道:

cococheung:

我都係中港司機, 不過我係做私人客運 (即係車住老細去開會呀, 見客呀, 打波呀咁) 好多時老細做完野要同客去食飯呀, 娛樂呀都係講聲: 邊個...幫我o係邊度book張枱 (或間房) 陣間同呀乜水食飯 (或跳舞) 咁我就要幫佢搞掂, 所以我有好多乜乜娛樂城呀, 乜乜酒家o既咭片, 訂左位之後, 佢地食飯我就等等等.......食飯還好, 唔會好夜, 如果卡啦ok就大鑊啦, 起碼四點先走, 試過玩天光同呀乜水飲埋早茶先返香港 (呢d情況o係星期五同星期六就最常見) 。有時去得遠兩三日唔返屋企都試過。

雖然我係男人, 但我唔會偏幫男人, 不過做運輸真係有返工無於工, 其實最重要係妳信唔信妳老公或妳老公信唔信得過

複式洋房

是是但但,

我緊有問佢點解晚晚咁夜返, 又成日飲大回來, 佢答我收工後上老細屋企飲酒, 我話禁人地屋企唔洗 , 佢又唔出聲

公爵府

其實你不如想下假設佢真係承認你點做?離婚??如果是的話咁你就一定要去查出真相(不過佢唔認你跟本好難查), 如果因為某d原因而(例如小朋友),你都會選擇同佢一齊, 我係你, 我唔會再問下去....因為我個人認為如果個男人真係承認而我又繼續同佢一齊, 我覺得好無尊嚴, 咁我令願選擇唔知...

有時有d野真係好似好真, 但未必係真架...好似我老公個手機有長洲渡假屋的電話, 其實係有一次我同佢行過叫佢記低, 但係如果唔係我叫佢咁做, 係佢自己記低在手提, 咁就好似好大機會佢有問題, 佢有時同朋友打麻雀打天亮, 咁我可以聯想到佢同人去左長洲(長洲有通宵船), 但係我相信佢唔係囉...

有好多野都係你選擇信定唔信架咋..

洋房

如果個男人真係承認而我又繼續同佢一齊, 我覺得好無尊嚴, 咁令願選擇唔知...---->>我都係咁諗......

複式洋房

各位, 我終於拿起這個號碼當大陸電話去試打, 真有一位大陸女子接, 電話裏面好noisy , 這一刻, 都不知說甚麼, 便收線, 又發生問題至現在, 我們一直沒有說過說話, 但這兩三天他很早便回到家, 大約十點, 而且沒有飲酒, 這是否代表他已經改變 定暫時收歛, 另一方面, 又覺得之前是否每日都去大陸呢?每日重複想這些問題, 快顛了!

首頁

尾頁

跳至