跳至

首頁

尾頁

民房

BB成日放屁放唔到出0黎,不停哭吵...點好???

我个BB成日放屁放唔到出0黎,不停哭吵...點好???

大宅

Re: BB成日放屁放唔到出0黎,不停哭吵...點好???

你可以用呢个方法,先将Vaseline放在手掌心(两只手
都要)之后两只手互搽,搽到热喇就立该按在BB肚上,
不用打圈,只要按就得,最紧要整熱对手先。

不过最好在呀B食奶后一个钟做,唔好食奶前做,因为
亚B个肚会胀住,唔食奶。我都有帮女女做所以她都有
放屁。

別墅

陪月教我得閒就用手在bb肚面(唔使除衫) 順時針打圈按摩, 可以推d腸風出黎, bb就會放屁喇, 都幾work下...

大宅

我用1-2滴驅風油係掌心(可以用生油or baby oil),然後捽慶掌心fu落bb個肚仔,之後bb慢慢就會不停放屁架喇!

大宅

我前日上過堂bb按摩班,個姑娘教,bb條大腸入口係bb既左邊,由個度開始向45度下掃(向內),之後到右面45度咁向下掃,最後係個”肚池”底做個倒轉”u”既掃法,咁樣跟住條腸o既軌道掃,幫佢”行”活推動條腸.

民房

嗯...我會試下thanks

首頁

尾頁

跳至