育兒好物

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

用過Huggies $29.9果隻片o既媽咪,你地覺得點?

我b本來用開pampers超薄乾爽,我用左一包huggies後覺得冇pampers咁好用.
覺得huggies焗d同好大舊.....仲焗到阿女個patpat紅晒....
你地覺得好唔好用...
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

複式洋房

Re: 用過Huggies $29.9果隻片o既媽咪,你地覺得點?

我反而覺得好好用!

男爵府

Re: 用過Huggies $29.9果隻片o既媽咪,你地覺得點?

BB New born時用過huggies, 當時都覺得太厚太硬唔好用~ 今次買都係因為好平, 雖然質地改善左, 不過用完呢d平huggies片片唔會再買huggies, 用番其他牌子~~

民房

pampers的超簿唔係太吸尿, bb ’up’ 住
huggies吸尿方面 好d

大宅

I agree. My baby's pat pat started to develop red rash after using Huggies!! I was using Sealers before and it was perfectly fine!!

I will definitely change back to Sealers after I used up the Huggies. Lucky I only bought 2 bags.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

最好用又當然唔係佢,但我覺得Huggies好用過Pampers好多喎~起碼吸力好過佢~
不過佢雖然腰圍果part做得幾好~但腰貼就唔係好得~因為始終太大塊太闊,好似我個仔咁...30磅,對脾好粗,用加大碼會比腰貼整到大脾姐左少少架~

但我覺得佢今次轉左新裝條片既質地冇以前咁硬,雖然唔講得上最軟熟,不過比以前已經好左好多嚕~ :mrgreen:

大宅

我都覺得ok ar,仲要咁平

禁止訪問

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

子爵府

囝囝細過用過huggies,唔知點解成日漏尿,所以就一直都冇用...今次見佢咁平咪買來試下,個人覺得吸尿好過pampers...但就有d焗,我阿b個pet pet出晒疹...所以都諗住轉用另一品牌

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

未開始用呀...諗住清左d舊貨先....不過d公仔靚左好多喎~
愛是恆久忍耐......

伯爵府

2019新春慶豚圓

我覺得ok啦~我買左12包..依家日頭就狂用囉~~~到依家都係k.o.左兩包咋~~不過d片片真係幾靚~我冇try過漏c/尿呀~

首頁

尾頁

跳至