跳至

首頁

尾頁

複式洋房

爬行比賽結果....

jason...係第一次參加,但係佢唔知係驚定係眼瞓 ....佢一步都無爬過呀.... :-( :tongue:

洋房

Re: 爬行比賽結果....

我囝囝上次參加爬行比賽最快開步0個個
但係爬0左去隔離攞人0地個玩具, 0甘我比番人啦,
點知喊埋就唔爬0勒 :tongue: :tongue: :tongue:

大宅

BBIJ 寫道:
點知喊埋就唔爬0勒 :tongue: :tongue: :tongue:

嵐嵐又係好鍾意爬0左去隔離攞人0地個玩具
[嵐嵐寶貝豬][17/7/06(birth) --2.745kg ]   [ 22/1/0--6.44kg]

洋房

諗住如果有時間6/23或者去沙田再玩過

洋房

我頭先睇你0地0的相發覺嵐嵐好叻識行啦,
因為有的相唯一佢無坐bb車係企係度

fwc 寫道:
[quote]
BBIJ 寫道:

嵐嵐又係好鍾意爬0左去隔離攞人0地個玩具 [/quote]

大宅

我個仔本來可以爬快d,最衰我哋在第一條賽道,個攝影師在佢隔離,幫佢影相,咁佢就爬爬吓停咗望住部相機,好彩影完佢就繼續爬過。

大宅

Chloe都係一步都無行過
有我陪你, 不過chloe係第2次參加, 第一次都完成賽事
今次

joeypooh 寫道:
jason...係第一次參加,但係佢唔知係驚定係眼瞓 ....佢一步都無爬過呀.... :-( :tongue:

洋房

我諗我個仔如果聽見開始0的吹雞聲可能已經
嚇到喊唔駛開始爬都似

HELEHCHOW 寫道:
我個仔本來可以爬快d,最衰我哋在第一條賽道,個攝影師在佢隔離,幫佢影相,咁佢就爬爬吓停咗望住部相機,好彩影完佢就繼續爬過。

男爵府

我個B又係呀∼爬爬下爬出去玩豬仔車...係咁出界,個MC係咁話”BB你要返入去喎”,我又要的返佢入去...攪到爬左成分鐘,實唔入圍呀...哈哈

男爵府

畀面勳章

今日囝囝都爬左兩次,一次爸爸同佢玩,一次就我同佢玩,
爸爸個次快d但就爬第三,我個之就慢d但攞第一~
兩次都走左去人地度,有一次仲去左d豬仔車度tim~
最快成績係1:26秒~
我諗想入決賽就要去沙田再玩過啦~
joesimage 寫道:
我個B又係呀∼爬爬下爬出去玩豬仔車...係咁出界,個MC係咁話”BB你要返入去喎”,我又要的返佢入去...攪到爬左成分鐘,實唔入圍呀...哈哈

複式洋房

小雪都有爬喎,個攝影師又係由頭影到落腳,搞到佢由起點喊到終點,都爬左1分18秒==>重溫爬行片段
Emily Blog 請你也來分享小雪的生活點滴 出售bb衫&口水肩,請按網址進入

複式洋房

louis同嵐嵐及其他0607既bb都好叻呀....唔知有無mami會去參加多一次爬行比賽(24號),如果有我想約大家一齊去,我想比jason玩多d等佢大膽d,因為昨日見到louis同其他bb.人地同佢講兩句就喊...無鬼用...由細到大都係咁....

大宅

Hayden都算幾叻仔,用咗36秒完成,第一明呀! 希望入到圍哪,因為今次爸爸要返工睇唔到.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

嘩,小雪嗰日好靚,著住件超人衫.
keykey77 寫道:
小雪都有爬喎,個攝影師又係由頭影到落腳,搞到佢由起點喊到終點,都爬左1分18秒==>重溫爬行片段

洋房

借問声你地几点去排隊呀?

複式洋房

hayden咁叻呀...咁快應該入到圍既...希望決賽當日jason可以去幫你打氣呀...因為jason一定唔會入圍...哈哈哈

複式洋房

sung 寫道:
借問声你地几点去排隊呀?

我昨天上午11:00左右去到排隊架!!!

男爵府

louis成日出街架,所以唔怕"生保"囉........ 仲好識social添~jason去多d街,同人玩下就唔怕架喇!!!!!

複式洋房

joesimage 寫道:
louis成日出街架,所以唔怕"生保"囉........ 仲好識social添~jason去多d街,同人玩下就唔怕架喇!!!!!

其實婆婆已經日日都帶jason去公園玩(只係玩),但係都係好細膽,都唔知點解,可能真係小接觸"生保人"

洋房

唔該晒,咁我24号去沙田排先

首頁

尾頁

跳至