自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有無人試過德福的大榮華?

請問有無人試過德福的大榮華?
蚊蚊媽

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

Re: 請問有無人試過德福的大榮華?

i had tried there 盆菜, price is so high but food is cheap and not yummy, anyway no next time la..... :tongue: :tongue:

名過於實 :tongue:

伯爵府

試過了...你想問咩野
食物和元朗的差不多嘛...價錢都ok
不過位就很逼(這都是一樣),又要早去等位....
不過我平日去,8點幾已經好像無第2輪咁lu~

子爵府

好媽媽勳章

雷聲大雨點小.

春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

侯爵府

德福開咗大榮華 都係元朗同一個老闆嗎

大宅

德福開咗大榮華, 都係元朗同一個老闆嗎 ? 是一樣

我去過, 很多人, 上次等了一個鐘以上, D野食一般啦.
不過地方不大, 常常都很多人的.

大宅

2019新春慶豚圓

有同感
renren 寫道:
雷聲大雨點小.

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

上個星期三約七點去到, 成幾十人係度等, 我諗起碼8點半先入得, 我地梗係無等啦.
聽你地咁講, 我諗我都唔會再去.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

九龍灣同元朗都食過, 兩間都ok, 我個人覺得元朗好dd!
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

男爵府

醒目開學勳章

飲茶o的點心一般,有o的都唔係太好食,但聽人講晚飯小菜好o的

首頁

尾頁

跳至