心聲留言

跳至

首頁

尾頁

洋房

父親節我不快樂~~~

今年父親節係我最不快樂的,我再沒有機會同我的爸爸慶祝,上年六月份我爸爸在沒有先兆下突然去世了!!我完全接受唔到呢個事實,真的很難過!昨天是他的生忌,今天是父親節,月尾又到死忌!這個月覺得很漫長,很多回憶~~今曰見到其他人同爸爸慶祝父親節真是很慕幕,可惜,這是事實!!我好想親囗對爸爸講聲父親節快樂呀~~~~~~~

大宅

Re: 父親節我不快樂~~~

Don't be so upset, your dad want you to be strong !

He will know you missing him !

加油 ~~~ :-P :-P

洋房

THANKS~~~~ :cry:

禁止訪問

洋房

因為我爸爸和媽媽己離婚很多年,而且我同媽媽感情唔係好好,一直以來我同爸爸好似朋友一樣,談天說地分享開心和唔開心!所以真係好心痛~~~~~~~~~~ :-(

珍珠宮

好媽媽勳章

老土d講, 生離死別, 人生必經, 只是遲早問題, 珍惜e+擁有

大宅

我父母都係分開左, 從佢地離婚後, 媽媽都唔比我地見阿爸, 直到2000年4月, 阿爸突然打比我, 叫我陪佢睇醫生......

同年9月就唔係度啦~ 我不但父親節掛住佢, 每當見到老人家都想起佢, 上次係快餐店見到個伯伯, 有d 似阿爸... 我幾乎喊左出黎... :-( :-( :-(

但我時時都會記住阿爸病時同我講過嘅野

翡翠宮

:cry: :cry: I'm sorry to hear that :cry: :cry: 人~總要學懂積極面對同繼續生存的 :-| 過去的由佢過去吧! 人是要向前看的 你爸爸都唔希望你再為d過左去既唔開心事困擾的 前面仲有條康莊大道等住你同屋企人一齊行 cheer up ! do't be so sad!

洋房

多謝大家!!

禁止訪問

洋房

今年的父親節, 我都和你一樣很不快樂, 因為我爸爸剛剛上個月離開我們, 我又不想家人太過傷心, 所以好像很冷靜的辦理他的身後事, 但其實自己的內心真的很痛. 又想起他在生的時候我又沒有太多時間陪伴他,又想起小時候和他的一切, 想到他在醫院裡受苦自己又無能為力, 真的很傷心。 :cry:

洋房

我真是完全感受到你如何痛心!只有祝願爸爸在天國快樂! :-( :-( (希望littlelooloo)你唔好好似我!其實我好像患上憂屈症!

別墅

Hi :SKYO
Take Care!
你和爸爸分享開心}在心中
加油!!!!!!!!!
pinkpig 該用戶已被刪除

大宅

:-( :-( :-(

洋房

(pinkpig)我爸爸也是突發心臟病,我曾經也有你那個想法,但係我唔捨得個仔!所以冇再諗.!不過也是-想起就哭!我也一樣羨慕人地可以同爸爸慶祝父親節呀.............
:-( :-(

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

你係上年6月無左父親,我係今年六月無左我父親,我琴日第一次過沒有父親的父親節!我都好唔慣!好miss我爸爸,由知道佢病到離開都無半年!幾個月間失去左個至親!一時間真係未接受到!但現實歸現實,做仔女都要無奈接受!我只希望爸爸o係他方愉快,再唔需要受苦! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
SKYO 寫道:
今年父親節係我最不快樂的,我再沒有機會同我的爸爸慶祝,上年六月份我爸爸在沒有先兆下突然去世了!!我完全接受唔到呢個事實,真的很難過!昨天是他的生忌,今天是父親節,月尾又到死忌!這個月覺得很漫長,很多回憶~~今曰見到其他人同爸爸慶祝父親節真是很慕幕,可惜,這是事實!!我好想親囗對爸爸講聲父親節快樂呀~~~~~~~

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

pinkpig,你都講得

首頁

尾頁

跳至