跳至

首頁

尾頁

別墅

原文章由 LVictoria 於 07-9-22 02:43 發表
晴晴好返d未呀?要小心身體呀!!!
其實活動教學法都唔錯呀?點解你會因為呢個教法而唔會選佢呢?
我鍾意d學校用活動教學之餘又有主題教學,最好每個學期有一至兩次的Project就最好啦!
今日收到St.Cat寄來的報名表,11月10日 ...

晴晴無事啦 , 最近電腦壞左, 又周身傷:-( 所以少左上網, 其實s.c 我都想去in 但係同你一樣如果收左支出會大左好多, 我怕支,所以我無入form , 有人話小朋友會得唔太開心, 所以...... 我米唔會考慮 s.c

活動及主題好多人都話到小一會好身苦. 所以, 會做後備,
你仲有選擇邊幾間

大宅

我報咗 (1) 救世軍 (2) Stafford (3) St. CAT (4)之前pm你果間

(2) 學費勁貴$6xxx,收咗都唔會讀,至在去in吓
(3) 學費又係好貴 $4xxx, 收咗先再睇吓點啦
(4) 學費都要$35xx,不過返全日,又有fd响度做,入讀成數都好高.

原文章由 elainel_yll 於 07-9-26 23:14 發表

晴晴無事啦 , 最近電腦壞左, 又周身傷:-( 所以少左上網, 其實s.c 我都想去in 但係同你一樣如果收左支出會大左好多, 我怕支,所以我無入form , 有人話小朋友會得唔太開心, 所以...... 我米唔會考慮 s.c

活 ...

別墅

原文章由 LVictoria 於 07-9-29 00:41 發表
我報咗 (1) 救世軍 (2) Stafford (3) St. CAT (4)之前pm你果間

(2) 學費勁貴$6xxx,收咗都唔會讀,至在去in吓
(3) 學費又係好貴 $4xxx, 收咗先再睇吓點啦
(4) 學費都要$35xx,不過返全日,又有fd响度做,入讀成數都好高. ...

sr. cat 要4xxx 字頭呀, 真係好貴喎, 我都係決定去面下試, 比多一個機會, 其實, 我都心大心細?-( , 真係好難選擇:-(

別墅

你有無報根啞?

大宅

冇呀, 你呢?

原文章由 elainel_yll 於 07-10-15 21:53 發表
你有無報根啞?

別墅

原文章由 LVictoria 於 07-10-16 01:56 發表
冇呀, 你呢?

有呀多一個機會, st c 我都有send 去見下

別墅

原文章由 elainel_yll 於 07-10-17 01:28 發表

有呀多一個機會, st c 我都有send 去見下

我見到你啦, 雖然我唔得閒同你傾計, 我都有留意你底架.
點解準備好面試未

複式洋房

Hello....曉嵐都係20/10出世ka.......

別墅

原文章由 lo_bobo 於 07-11-15 13:36 發表
Hello....曉嵐都係20/10出世ka.......

hihi 你都係05年bb嗎?

複式洋房

係呀.........你地都揾到K1未呀.......

別墅

原文章由 lo_bobo 於 07-11-26 13:02 發表
係呀.........你地都揾到K1未呀.......

一路都in緊, 你呢? 會讀邊區?

複式洋房

St. 若望 accept 左曉嵐....你lei.....

別墅

原文章由 lo_bobo 於 07-11-28 23:40 發表
St. 若望 accept 左曉嵐....你lei.....

你就好啦, 唔使再找幼稚園, 我仲未決定, 會in 協恩今個星期六, 希望佢收啦?
曉嵐現在有無返學啞

大宅

嘩~好耐冇上來呢度啦~
elainel_yll, 你個女女又大咗又靚女咗 wor, 呢張相好靚呀:loveliness:
我in咗st.cat啦,但未有消息. 果日去到,多人到...唉...in得又怏wor... "her her"聲咁, 所以就算收,都未必讀.
乙明 世軍幼兒園收咗Oscar啦,但in果日見到d老師個個黑口黑面 對住我哋d新家長都咁..唉..印象分唔咪咁好. 好煩,但呢間又近屋企少少wor. 想入果間响大埔又鬼咁遠

複式洋房

原文章由 elainel_yll 於 07-11-29 19:11 發表

你就好啦, 唔使再找幼稚園, 我仲未決定, 會in 協恩今個星期六, 希望佢收啦?
曉嵐現在有無返學啞

冇呀......月頭試過比佢讀n1....讀左5days就退左學......bcos 佢d情緒好差....唔肯落街街,勁:-( :-( ...怕我地唔要佢.....同daddy傾過,返多d Playgroup 先再比佢返n1.....

複式洋房

原文章由 elainel_yll 於 07-11-29 19:11 發表

曉嵐現在有無返學啞

協恩係咪女校?

別墅

原文章由 LVictoria 於 07-11-30 02:02 發表
嘩~好耐冇上來呢度啦~
elainel_yll, 你個女女又大咗又靚女咗 wor, 呢張相好靚呀:loveliness:
我in咗st.cat啦,但未有消息. 果日去到,多人到...唉...in得又怏wor... "her her"聲咁, 所以就算收,都未必讀.
乙明 世軍 ...

喂, 最近忙勿呀, 今來唔見你上來, st, cat 應該收到信啦, 結果點呀,
今你會讀邊間, 大埔個間定係點呀 我上星期六先in 完協恩要12月20日先有果, 我現在都唔知讀邊間好..... 等所以結果出來先決定

別墅

原文章由 lo_bobo 於 07-12-1 00:05 發表

協恩係咪女校?

係呀?

別墅

原文章由 lo_bobo 於 07-12-1 00:03 發表

冇呀......月頭試過比佢讀n1....讀左5days就退左學......bcos 佢d情緒好差....唔肯落街街,勁:-( :-( ...怕我地唔要佢.....同daddy傾過,返多d Playgroup 先再比佢返n1..... ...

今慘慘呀, 讀左5日就退學, 今你以加返邊間playgroup呀, 我都想找一些比晴晴讀? 可唔可以pm d 資料比我, thanks,

複式洋房

原文章由 elainel_yll 於 07-12-2 16:39 發表

今慘慘呀, 讀左5日就退學, 今你以加返邊間playgroup呀, 我都想找一些比晴晴讀? 可唔可以pm d 資料比我, thanks,

我地係返Tseung Kwan O "小x宙" playgroup..... 你係咪住大埔呀......好似太遠bor.....

首頁

尾頁

跳至