美容扮靚

跳至

首頁
12345...27

尾頁

禁止訪問

我減肥成功la-part2(貓貓豬)

禁止訪問

Re: 我減肥成功la-part2(貓貓豬)

別墅

哈哈....係呀....我同erica係熟到爛個隻.....未去亞wing度減肥前已經識架.....同佢可以好直咁講野.......真係爽快......

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係喎~ 又會唔見左既,咁奇怪﹖!
不過唔緊要啦!我地再黎~

[size=x-large]我減肥成功la-part1

民房

係囉……無程程唔見左條link,我重諗,無理由架喎,有人keep住睇都會俾人推到條link咁後?o的新link又會咁勁?原來係唔見左……

尋日又做吸下吸下o個部……對我黎講,簡直係酷刑一樣……

Cherry好好力……勁!
Turn on the radio, blast your stereo right now!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

尋日﹖係咪夜晚﹖係咪嗌到鬼殺咁嘈,要聽mp3分散注意力果個呀﹖!
阿里安 寫道:

伯爵府

Hi, 貓貓豬

我好想減肥, 生完仔之後都是肥ga... :-( :-( :-(
請幫忙 pm 我 , 好心急吖 !!!!!

凡勞苦擔重擔的人,
可以到我這裡來,
我就使你們得安息。

太 11:28

複式洋房

~~貓貓豬~~ 寫道:
其實我係想問ericachung同patpatpig係咪vs緊睇下邊個減得快 你地係咪好熟定係唔識 8掛問

另外,小草,唔該你可唔可以再整條line係度呢

我同patpatpig係失散o左嘅姊妹, 響亞ring度重遇架, 有邊個唔見o左d女親人, 可能響佢地度可以相認返! 哈哈!

複式洋房

阿里安 寫道:
係囉……無程程唔見左條link,我重諗,無理由架喎,有人keep住睇都會俾人推到條link咁後?o的新link又會咁勁?原來係唔見左……

你而家做緊嘅野受緊嘅苦, 全部係必經之路, 我地行過晒架喇, 想好似我地o甘就比心機啦! 加油!
該用戶已被刪除

大宅

好媽媽勳章

貓貓豬,
我想問

版主

一個package包35次(即35格),通常每次扣2格,間中3格(視乎做咩療程),每星期去2-3次,咁你可以預到要做幾耐。

其他唔太清楚,我都係開始左無幾耐,等其他人答 :mrgreen:
[quote]
cy98ma 寫道:
貓貓豬,
我想問

男爵府

貓貓豬, 我看了Part 1, 可以給我你那間美容院的資料嗎?
我bb兩歲了,我的身型還未回復原來的磅數!
Thanks a lot!

大宅

Dear 貓貓豬,

May I have the details, please?

Thanks in advance.

Coco33

複式洋房

DEAR 貓貓豬,

很開心見到咁多人都話有效,
請將有關資料pm予我啦!謝謝!

民房

Turn on the radio, blast your stereo right now!

民房

民房

係呀,就係我喇……

真失禮……我應該會被喻為最嘈最怕痛o個個…… 小草,你o個晚o係我隔離?

Erica,多謝你o既鼓勵呀!我會加油架喇!! :mrgreen:

小草︰"尋日﹖係咪夜晚﹖係咪嗌到鬼殺咁嘈,要聽mp3分散注意力果個呀﹖!"

版主

我咪坐o係你旁邊,等上樓上照肺.....唔係!係照背果個囉!
阿里安 寫道:
係呀,就係我喇……

真失禮……我應該會被喻為最嘈最怕痛o個個…… 小草,你o個晚o係我隔離?

Erica,多謝你o既鼓勵呀!我會加油架喇!! :mrgreen:

別墅

我都上過去試做機,我覺我麻麻地,地方好細,d野都幾"烏遭",又試過做facial,做緊你塊面又走去摸其他野,跟住又摸番你塊面,針清唔係好乾淨,覺得都幾求其,得個平字,我唔會再去囉。

首頁
12345...27

尾頁

跳至