跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇bb食奶粉, 但到而家都仲係...

我bb食明治, 出世到而家d 屎都係一pat pat, 未痾過一條的. 我地已經開始俾佢食吓糊仔, 但d屎都係一pat 的...
有冇其他bb係咁?

洋房

Re: 有冇bb食奶粉, 但到而家都仲係...

一條條出左黎咪變一pat pat囉,因為係軟ga嗎唔係咩?

侯爵府

下... BB D 屎屎... 唔係一pat pat 嫁咩... 糊狀先正常麻...

大宅

我見過阿仔D bubu其實係一條條的,只係拒屙嘅時候濫住條片,當我地抱拒嘅時候隻手將D bubu壓到一pat pat姐

Welcome To My BB's Blog~My BiRtHdAy Is 27th,FeB.,07

大宅

係呀, 我見阿囡d屎屎屙出嚟既時候係一條條軟林林既, 跟住一接觸到條尿片後無耐就變咗一pat pat咁, 可能質地太軟啦

大宅

因為我個女以前好細個d cc 已經係一條條的, 比較硬d. 不過阿仔而家d cc 好似人肚痾咁, 一痾出來已經一pat野, 同埋比較水水, 有時仲會係片邊漏出來

首頁

尾頁

跳至