跳至

首頁
12345...22

尾頁

子爵府

Part 57~~靚太快D過黎呢邊再傾過!

侯爵府

Re: Part 57~~靚太快D過黎呢邊再傾過!

侯爵府

bk short short 地都比你開到 topic ,,, 勁勁

子爵府

PEG,
我試左幾次先得呀!!
cubixluk 寫道:
bk short short 地都比你開到 topic ,,, 勁勁

侯爵府

gar,
祝你既菇菇養殖場,長 out 長有,生意興隆

男爵府

不過仲要等酒店confirm先起行得
CT2Baby 寫道:
嘩你又成行喇
我都8月頭去bangkok ar

伯爵府

估下我係邊個~~

公爵府

gargar,

開張大吉, 客似雲來

CT2Baby 寫道:
gar,
祝你既菇菇養殖場,長 out 長有,生意興隆

男爵府

我地訂左尖東小南閣, 一個月前已經訂左, 佢地又無話要最低消費喎, 不過唔知到時係唔係要order指定套餐 ?-( ?-( ?-(
garfield123 寫道:
米之,
有得睇煙花!咁好!係度呀?幾$一位?

侯爵府

侯爵府

jove,
of course係細妹la :mrgreen:

男爵府

jove
我都有, 不過你地唔洗估, 因為我得1個

禁止訪問

子爵府

好易估!細妹囉!

米之,
THANKS!
一個月前訂位!
佢地興玩即興喎!
CT2Baby 寫道:
jove,
of course係細妹la :mrgreen:

子爵府

侯爵府

我去食飯呀 ... bye bye

伯爵府

男爵府

今次唔洗特別買野啦, 有旅行奶袋就得啦, 因為米之連已經全部食大人野(包括飯&餸(當然唔可以太濃味/太油啦)), 只係早/晚同下午茶要99, 不過有時如果我地食tea係粉/麵, 佢都照食無問題
garfield123 寫道:
米之,
係喎!唔記得左添!
一家3口!正呀!
咁咪要開始買定BB野囉!米之到時食乜?
上之我去台灣,買左呢隻牌仔粥仔,維維幾鐘意食CLICK HERE!!

男爵府

catcat
既然confirm左係玫瑰疹就放心好多, 大致都無問題, 不過你要小心好多時出完會有上呼吸道感染架=少少傷風咳, 特別近日天氣唔好, 一定要小心, 就算d疹出到手腳都有都唔洗驚, 好快會退, 比張米之連出玫瑰疹時既相你睇, 等你可以參考下, 因為米之連係出得好勁, 連dr chan都話佢出得比其他bb勁

貓貓媽咪 寫道:
u see~Roseola infantum

查實禽朝早都見到1/2粒小好點, 不過冇為意, 以為比蚊咬 而家塊面&身都幾多吓

2-3 日左右會散 lor, 但佢前日痾左 3 次, 有 2 次係水, 仲以為佢感冒菌入腸添 原來玫瑰疹徵狀都會咁 ~

禽晚都好搞笑, 佢痾左 3 吓屁, 我地咪起樹笑佢 lor 點知"裝"吓條片啦, 炸到成條片都係 c (水)咁 :-|

咁 kk 有冇出過呀 如果冇既督要留意嘞~~

原來玫瑰疹唔係完全冇徵狀架, 會有肚痾, 哭鬧不安, 咳嗽, 厭食, 眼皮浮腫等徵狀, 糯米仔除左咳嗽其他都有 :-|

子爵府

米之,
我仲以為玫瑰疹d疹係玫瑰花形狀添! 原來係一點點!係全身都出,還是出係面度咋?
[quote]
米之連媽媽 寫道:
catcat
既然confirm左係玫瑰疹就放心好多, 大致都無問題, 不過你要小心好多時出完會有上呼吸道感染架=少少傷風咳, 特別近日天氣唔好, 一定要小心, 就算d疹出到手腳都有都唔洗驚, 好快會退, 比張米之連出玫瑰疹時既相你睇, 等你可以參考下, 因為米之連係出得好勁, 連dr chan都話佢出得比其他bb勁
[quote]

首頁
12345...22

尾頁

跳至