烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

發現係旺角搵到達地方食野好平o架

噚日行"朗豪坊"諗住搵食,點知比我發現對面原來係"旺角熟食中心"佢好似"food court"甘,d野食超平,我試o在佢o地碗啦"面",你真係估唔到甘平有甘既水準,

男爵府

Re: 發現係旺角搵到達地方食野好平o架

我最近都有去....雖然比起朗豪個邊foodcourt冇咁熱鬧.但起碼唔會有咁多人係度等位趕你走咁..慢慢食都得, 最緊要價錢真係經濟...唔錯~

禁止訪問

大宅

vickym 寫道:
我最近都有去....雖然比起朗豪個邊foodcourt冇咁熱鬧.但起碼唔會有咁多人係度等位趕你走咁..慢慢食都得, 最緊要價錢真係經濟...唔錯~

係呀,最緊要係價錢平,我果日去食仲發現佢o地有同人整私房菜,但就要預早order,所以我下次都會去試下

大宅

二少奶 ,

唔係街市wor,係朗豪坊對面,你係朗豪坊2/F,過了天喬就係 我食果間"啦面"係轉彎,大約中間位度,佢仲有蒸飯同其他野食,仲有個"涼粉"都好好味

禁止訪問

大宅

朗豪坊有2條天橋,4/F 天橋通往酒店

prettybabe 寫道:
朗豪坊2/F過了天喬唔係酒店嚟咩?

首頁

尾頁

跳至