美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無 d 減肥藥食左會好快瘦架?? 有無醫生介紹比我呀??

唔該晒各位靚媽咪^^

要無副作用

如果係肚柯藥就唔怕架, 或者排水丸..
>>>>>????

民房

Re: 有無 d 減肥藥食左會好快瘦架?? 有無醫生介紹比我呀??

求下你哋唔好食減肥藥l啦!
一唔食實反彈架又有副作用,有d仲衰食果陣無嘢過多幾年先發覺有事就遲la!減到肥冇咗健康就唔抵啦!
我生完第二胎後重咗三十幾磅,坐完月後頭兩個月都輕番十幾磅嘅,不過由第三個月起就冇再輕到,試過做機、節食、做運動都冇乜效果,好彩到六個月時有朋友介紹我食健康食品,一個月減咗十幾磅,唔使做運動又唔使捱餓,冇副作用仲非常健康

男爵府

Re: 有無 d 減肥藥食左會好快瘦架?? 有無醫生介紹比我呀??

pooh.jojo 寫道:
再加埋d進餐時食用嚟吸油嘅、有d食咗就相等於做咗大量運動,仲有d係排毒嘅。

同食藥有乜分別 ?-(

男爵府

Blythe_miki,

我見你o向另一個topic話跳舞減到5 lbs, 咁就唔駛食藥啦! 繼續跳舞囉

大宅

我知呀, 但係食埋藥會減得更多呀, 又會快 d , 所以想食, 我目標係 20 磅呀....
>>>>>????

民房

Re: 同食藥有乜分別

Hellocandy,
嗰d叫甲殼素同茶粉喺d草本植物同纖維,唔喺藥嚟架!

洋房

要食藥減肥, 唔好制呀, 我朋友試過食醫生俾既減肥藥, 都食到心跳手震, 佢以後都唔敢食.
其實我死黨個老公試過一種水果纖體法, 非常成功!!! 佢原本好似鄭則仕咁肥, 而家完全標準晒, 又唔駛捱餓, 皮膚又好左, 佢話連跟左佢好多年既濕疹都冇埋, 如果你想知pm我, 我叫email相俾你睇.
原文章由 Blythe_miki 於 07-7-1 18:06 發表
我知呀, 但係食埋藥會減得更多呀, 又會快 d , 所以想食, 我目標係 20 磅呀....

首頁

尾頁

跳至