跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章

個part 6 唔知攪乜鬼,睇唔到最update o既留言.....

[ 本文章最後由 patpat234 於 07-7-5 18:30 編輯 ]
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

大宅

好多個post都係睇唔到最新留言呀! bk攪咩呀! 咁麻煩架, 好地地又改版面, 冇果樣整果樣! :tongue:

好多留言都睇唔到呀! 都唔知miss左d咩留言!

我幅新大頭相去左邊呀? 點知會變左舊果張架!

有d 媽媽個a/c仲好似俾人cancel左喎!

bk版主呀! 唔該快d整返好個版面同d post啦, 而家好難睇呀!

別墅

bk無lala搞咩
睇到眼花:tongue:

大宅

哎吔, 我都覺得好煩, 之前bk俾左個testing a/c我試, 都唔好玩, 而家無通知下就轉左版面, 睇唔慣, 又feel唔到有咩方便左, 好鬼難睇, 又要自己碌到最低先睇到最新既post, 好差呀.:tongue:

大宅

我又係冇啦啦變番張舊相, bk都唔知做乜, 越改越麻煩, 睇野又麻煩咗, 冇之前咁user friendly

原文章由 lisabank 於 07-7-3 23:36 發表
好多個post都係睇唔到最新留言呀! bk攪咩呀! 咁麻煩架, 好地地又改版面, 冇果樣整果樣! :tongue:

好多留言都睇唔到呀! 都唔知miss左d咩留言!

我幅新大頭相去左邊呀? 點知會變左舊果張架!

有d 媽媽個a ...

大宅

畀面勳章

唉 都係要用D時間去摸下先得

複式洋房

HELP!我是E&Mbaby 呀@! 我連個acc 都冇埋呀! 咩都沒有了! 大家應住我用了個仔個名啦! 幾時可以出回來呢?

~恩朗&細B生活點滴~*耶穌愛你*[/url]

大宅

而家年紀大, 要轉新環境, 真係想死

大宅

唔洗驚, 認到囝囝張相

原文章由 YanLongB 於 07-7-4 01:03 發表
HELP!我是E&Mbaby 呀@! 我連個acc 都冇埋呀! 咩都沒有了! 大家應住我用了個仔個名啦! 幾時可以出回來呢?

伯爵府

HIHIHI~~~~~~
係囉~好難用~~~~~~~:tongue: :tongue: :tongue:

禁止訪問

男爵府

超級唔USER FRIENDLY
又quote唔哂以前既message

我地d影樓集中地d link 又quote唔番

我post左d MESSAGE無哂

都唔之轉來重咩

人地upgrade 係令到梗好用
家下

男爵府

家下打番我之前既野....

我上星期六去左123影相
果日原本11點appointment
但去到落大雨 加上我推左架bb車 要由另一個好遠既出口出閘
所以去到成11點半

我揀左 野人, 紅魔鬼, 彈琴, 寫真 同埋全家福
我 老公 工人 6299一齊去

但阿囝怕生寶...影左幾張已經開始喊 可能驚..

全家總動員 都唔笑...

所以影到5點半先走 中間又食飯 又訓覺 又扭抱

不過 11點半到5點半 好似我果時影婚紗相咁..真係幾辛苦!

到最後 我地都買哂全部 因為 好鬼倦 唔想揀相lu

依輯相 雖然阿囝唔全作 但影出來都ok
不過有少少comment
係無高角度相, 無影全個琴, 寫真同全家褔個白底background太光了
所以若果你地會有人去影 記住想要咩同佢地講左先
因我以為佢地會影(因見D相簿有) 所以無出聲
同埋你或者叫佢當影左幾張後, 俾你睇下D相 咁你可以有咩想要求既 就可以即刻出到聲

D相出左LINK, 大家去睇下啦
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2007-06-30/adrian.html

男爵府

JOJO:

adrian 影得好靚, ok喎. 完全唔覺有扭計的樣出現, 表情多多. good ar

大宅

我........睇到想C
究竟BK想點~係咪想我搬竇

男爵府

果日D哥哥姐姐為左引佢知 又大叫 又唱歌 或者對Adrian來講太佰生 經過果日之後
夜晚半夜醒左之後大喊左幾雲
好慘 前晚俾保嬰丹佢食先訓番好D
我估佢真係嚇親啦

SORRY 係媽媽唔好..

原文章由 PAMELATSE 於 07-7-4 10:19 發表
JOJO:

adrian 影得好靚, ok喎. 完全唔覺有扭計的樣出現, 表情多多. good ar

大宅

abc

bk 原來要比多 d 位賣廣告呀 ! 呢個都無所謂,但都要方便我地用先得架.

係甘架啦 ! 迫我地去適應麻, 公司成日都用呢 招架啦 !

水晶宮

好媽媽勳章

BK....點舛你唔體諒下我地班C9,我地對電腦認識真係有限公司黎o架...你改野唔係唔好,不過都唔好咁離譜吖.....
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

大宅

翹翹都影左相啦, 各位ee睇下啦!
http://albums.vitapixel.com.hk/200706/kiukiu/portrait.htm

男爵府

Dora
翹翹同Daddy 父子裝喎!

原文章由 dnbb2006 於 07-7-4 12:03 發表
翹翹都影左相啦, 各位ee睇下啦!
http://albums.vitapixel.com.hk/200706/kiukiu/portrait.htm

首頁

尾頁

跳至