跳至

首頁

尾頁

大宅

我原本應該喺 0704 mami 但依家好少喺呢度講嘢喇! 因為BB出世啱啱滿月我就同老公分開咗, 我覺得好對唔住個女o架, 前個排重收埋自己唔想講嘢, 不過依家好D喇, 我同老公分開最大原因係佢爛賭, 佢亦表態話唔會養我哋倆母女, 希望我同呀B可以捱得過呢關啦! 其實我祗喺想舒發一吓希望 0704 mami 唔好介意

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

其實我O地都好關心你O架, 好歡迎你响度留言... 上次你話要同BB爸爸分開, 大家都好積極想幫你呀!! 希望你唔好嫌我O地八卦就真~
呢度都係討論相近月齡BB問題, 大家叫做有個照應嘛... 記得有咩事唔好鬱埋, 搵人同你分擔, 呢度幾十個臭皮匠, 點都會獻到少少計謀O卦... 當大家係朋友, 就要多D上O黎O添呀

子爵府

原文章由 小倩 於 07-7-4 09:29 發表
其實我O地都好關心你O架, 好歡迎你响度留言... 上次你話要同BB爸爸分開, 大家都好積極想幫你呀!! 希望你唔好嫌我O地八卦就真~
呢度都係討論相近月齡BB問題, 大家叫做有個照應嘛... 記得有咩事唔好鬱埋, ...

係, 我地都好關心你, 現在見你心情有進一步, 我地都開心d!
加油!

大宅

無話轉唔轉去邊到傾o既,唔同o既討論區有唔同o既話題,最緊要o岩 feel!

只許周官放火 不許百姓點燈

大宅

我路過咋! 你要振作d呀!! 囡囡同你相依唯命, 有咩就post出來傾呀!!

你經濟會有問題嗎?

我真係唔明d男人點解咁無良心, 賭有咩好呢?!

原文章由 conly 於 07-7-4 09:05 發表
我原本應該喺 0704 mami 但依家好少喺呢度講嘢喇! 因為BB出世啱啱滿月我就同老公分開咗, 我覺得好對唔住個女o架, 前個排重收埋自己唔想講嘢, 不過依家好D喇, 我同老 ...

[ 本文章最後由 eeleung 於 07-7-4 09:54 編輯 ]

大宅

conly,
唔好唔開心啦!得閒就上嚟傾吓計啦!唔係個個人都有仔女福架,好似我個fd32歲了,啱啱小產咗好傷心!
塞翁失馬,焉之非福,一個愛錫妳哋嘅人好快就會出現!每個人都有佢自己嘅故事,可能也不比妳好,家家有本難唸的經呵!
我覺得你係一個理智的媽媽,忍痛帶囡囡遠離魔鬼,很欣賞妳也會支持妳呢
係呢,點解妳唔參加26/8個聚會呀??

原文章由 conly 於 07-7-4 09:05 發表
我原本應該喺 0704 mami 但依家好少喺呢度講嘢喇! 因為BB出世啱啱滿月我就同老公分開咗, 我覺得好對唔住個女o架, 前個排重收埋自己唔想講嘢, 不過依家好D喇, 我同老 ...

大宅

Conly
無野係做唔到架,見你咁大家都開心,你好叻架啦!
得閒上多D黎呀............

複式洋房

我肯定你女女会好孝順你,好過成日為个男人煩住晒.比心机養大女女,雖然唔容易,上天比你嘅磨煉,只好逆來順受.每个人嘅"制"遇都唔同,得閒分享下,个心都会舒服d.

別墅

努力, 你和bb一定可以快樂生活.

有唔高興,可以上bk傾吓,會開心啲.

大宅

原文章由 BB811 於 07-7-4 10:15 發表
conly,
唔好唔開心啦!得閒就上嚟傾吓計啦!唔係個個人都有仔女福架,好似我個fd32歲了,啱啱小產咗好傷心!
塞翁失馬,焉之非福,一個愛錫妳哋嘅人好快就會出現!每個人都 ...

因為當時冇心情所以 miss 咗, 依家都 full 咗喇, 等下次有機會先啦! 你哋玩得開心D

複式洋房

講得幾好, 同意!

加油AR, CONLY, 為BB, 自己及關心妳GE人努力, 明天會更好:loveliness: :loveliness: :loveliness:

原文章由 BB811 於 07-7-4 10:15 發表
conly,
塞翁失馬,焉之非福,一個愛錫妳哋嘅人好快就會出現!每個人都有佢自己嘅故事,可能也不比妳好,家家有本難唸的經呵!
我覺得你係一個理智的媽媽,忍痛帶囡囡遠離魔鬼,很欣賞妳也會支持妳呢

大宅

Conly,
如果妳想去,我讓個位比妳吖,妳去同d媽媽傾多d會開心d架,同埋b囡都可以識多d朋友仔呢....好嗎?
原文章由 conly 於 07-7-4 13:11 發表

因為當時冇心情所以 miss 咗, 依家都 full 咗喇, 等下次有機會先啦! 你哋玩得開心D

民房

Conly,

多d上黎傾下,呢到d媽咪好好架,多d同人傾計開心同唔開心都無所謂架,個人會舒服d架

呢到好多人都好關心你同你囡囡架!!

有野幫手就開聲啦!!

子爵府

Conly,
唔怕架,你多d上黎傾計啦~~
冇所謂架
呢度有好多人支持你架!!!
你要努力呀~~~

大宅

我尋晚又收到佢電話要我比錢佢, 我話冇錢佢話D人攪上嚟我公司同埋我爹哋媽咪屋企佢唔理, 叫我到時唔好搵佢, 我依家好驚因為我怕佢攪到我連份工都冇埋, 我靠呢份工養自己同個女架, 佢仲咁細我都唔知點算? 我點先可以逃離魔掌? :-(

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

佢咁樣算唔算恐嚇? 可唔可以報警?!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 conly 於 07-7-6 08:42 發表
我尋晚又收到佢電話要我比錢佢, 我話冇錢佢話D人攪上嚟我公司同埋我爹哋媽咪屋企佢唔理, 叫我到時唔好搵佢, 我依家好驚因為我怕佢攪到我連份工都冇埋, 我靠呢份工養自己同個女架, 佢仲咁細我都唔知 ...

係囉, 向法庭申請禁制令啦...
佢咁樣追迫你, 你連份工都無埋, 到時咪盞大家瞓天橋底...
佢大不了咪申請破產囉, 無必要咁威迫婦孺O者

大宅

我老公個大哥都試過咁, 所以我講曬比全公司聽, 等到如果真係有人打電話或上門追佢數或問我攞錢, d同事唔會覺得好震驚同埋會幫我, 重有o個d人係"氣"善怕惡, 記得係o個d人面前唔好驚, 大返佢地, 你心裡有個女就物都唔驚啦.

我記得o個d人上門追佢數同問我攞錢時, 我大返佢地話我都搵緊佢叫佢還錢, 我重同佢地講如果佢地搵到佢, 通知我等佢還錢比我, 我講完後o個d人即刻一粒水都無就收線, 以後就無再搵我地啦, 因為佢地知道我老公個大哥同我地再無關係, 同發覺搵我地都無用, 最緊要係我地唔驚佢, 所以你唔駛怕勇敢d就得嫁啦!

我尋晚又收到佢電話要我比錢佢, 我話冇錢佢話D人攪上嚟我公司同埋我爹哋媽咪屋企佢唔理, 叫我到時唔好搵佢, 我依家好驚因為我怕佢攪到我連份工都冇埋, 我靠呢份工養自己同個女架, 佢仲咁細我都唔知 ...

複式洋房

雖然夫婦分開大家都唔想,但係我想“長痛不如短痛”,bb有你錫佢,我想佢一定明白....你不要想太多,多珍惜身邊擁有的東西,你開朗d,bb都會開心d.....
有咩開心或不開心,都同我地分享下啦..

複式洋房

Hi Conly,

先同上司及同事講聲, 唔洗驚, 佢地做唔出d咩, 靠嚇. 你同你個女及屋企人會無事, 千萬唔好再比錢呢個衰人. BB大個會明白你對佢愛及付出, 唔好怪責自己, 你BB都想你開心活下去, 加油

首頁

尾頁

跳至