潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我姑姐係中環番工,佢話現在已經有10幾人開始排隊了.
[url=C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures]C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures[/url]

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

唔係呀化

原文章由 Yumima 於 07-7-5 12:41 發表
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

真的嗎 ? 咁係landmark..landmark夜晚會唔會close架
原文章由 esmehouse 於 07-7-5 12:43 發表
唔係呀化

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

吓 !!!唔係咁早呀
我都諗住早,佢仲早過我,哈哈

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

有邊個 BK MaMa ,諗住今晚出動???
可以約埋一齊冇咁悶,時間都過得快D

大宅

o係 landmark 邊度排ar??

大宅

What??? quite unbelievable!!! just for a $120 bag? ?-(

男爵府

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

今朝d fd 10點幾已經出到去尖嘴,再打比中環個邊d fd 已經派左籌
跟住個fd打比我叫出去,去到尖嘴個邊有20幾個排緊隊
之後食完野返去已經唔係好多人,原來有籌派
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

吓!!! 唔係化!!!?-(
我重諗住明早6AM到.... 我睇我可以繼續訓覺LU.

公爵府

IFC都有成廿幾三人在排緊隊喇

複式洋房

另一個topic 話派左籌........????

Landmark 超多人排緊呀.....................

大宅

買anya hindmarch 袋的人已經開始排隊了

HN派完籌,係360個邊有大约50-60人
(報告2:45情況)

複式洋房

anya hindmarch

原文章由 ballfish 於 07-7-5 15:30 發表
HN派完籌,係360個邊有大约50-60人
(報告2:45情況)

如果D籌派完, 咁係咪排隊都買唔到?

公爵府

版主

咁 law 左籌係咪唔駛排通宵??

大宅

買anya hindmarch 袋的人已經開始排隊了

原文章由 panpan_xxx 於 07-7-5 15:37 發表

如果D籌派完, 咁係咪排隊都買唔到?

我都唔清楚....因為我去到HN籌已經派完.....360 D STAFF都唔知有幾多貨,但佢話有登記又肯排隊就一定買到,我都唔知佢到幾多人CUT左

子爵府

咁虛陷都唔知preorder左果d有無得攞添!!!

原文章由 ballfish 於 07-7-5 15:43 發表

我都唔清楚....因為我去到HN籌已經派完.....360 D STAFF都唔知有幾多貨,但佢話有登記又肯排隊就一定買到,我都唔知佢到幾多人CUT左

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

原文章由 Yumima 於 07-7-5 12:41 發表

報告: 啱啱去完海港城, 佢地聽日响商場入面會有排隊專區, 而家就冇人, 但係商場外就已經有成30人排緊, 不過唔似有籌派, 我都係放棄啦.

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Scary:tongue:

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都係放棄啦:-(

首頁

尾頁

跳至