跳至

首頁

尾頁

複式洋房

昨天好勇敢地, 冒著可能因bb大叫 or 大哭而要離場的危險, 帶了bb去睇 "史力加3".........:-|

全套片差不多1.5小時, bb就坐在我身上, 全場動也不動, 目不轉睛地看著銀幕......... 中間睡了 15min 左右.....

由於他沒有動過, 所以, 他睡了, 睡醒了, 我也完全不知道, 唯一他有反應的地方, 就是最後見到史力B出場, 哈哈, 他就坐直了個人並笑了幾下.......

到散場時, 他都是成為焦點, 大家就說: 咁細個都識睇戲呀!

YES, 他看得好投入, 好像知道套戲說什麼似的!:)

回家後, 由夜晚 9:00 睡到第二朝 9:00......... 或許太用神吧!:D

複式洋房

原文章由 kacharles 於 07-7-9 23:22 發表
昨天好勇敢地, 冒著可能因bb大叫 or 大哭而要離場的危險, 帶了bb去睇 "史力加3".........:-|

全套片差不多1.5小時, bb就坐在我身上, 全場動也不動, 目不轉睛地看著銀幕......... 中間睡了 15min 左右.....: ...

o下...咁細個...都睇得明...勁,不過bb要唔要買飛,唔買會唔會唔比入架...

子爵府

你真係勇,我都想,但我個麻煩伴實吾得

大宅

原文章由 kacharles 於 07-7-9 23:22 發表

全套片差不多1.5小時, bb就坐在我身上, 全場動也不動, 目不轉睛地看著銀幕......... 中間睡了 15min 左右.....: ...

我都好想帶彤彤去睇哈利波特呀..
不過真係好驚睇到1半就要走..
又or嚇親佢

大宅

你BB好利厲呀!!!真乖乖!!!

大宅

原文章由 mandyyyyy83 於 07-7-10 00:05 發表

我都好想帶彤彤去睇哈利波特呀..
不過真係好驚睇到1半就要走..
又or嚇親佢

Harry Porter maybe so dangrous because 太多特技(驚嚇畫面),真的好可能睇到一半就要走人

複式洋房

史力加3 係卡通, 畫面靚, 所以bb看也沒有嚇親, 但我不會帶他去看哈利波特, 因為我怕嚇親佢, 兼且最後 15min 有立體電影, bb邊識睇!

bb入場不用買票的, 不過我聽人講, UA 戲院好似要!

另外, 我係去奧海城睇的, 我見佢仲有BB椅, 放上去戲院座位上的, 讓矮小的小孩可以坐高一點的!原來現在的戲院有咁好配套的!

男爵府

wow!! impressive.. haha.. bb even knows to laugh.. haha... so cute ar!

did the sound in the theatre scared bb at first?

原文章由 kacharles 於 07-7-10 10:34 發表
史力加3 係卡通, 畫面靚, 所以bb看也沒有嚇親, 但我不會帶他去看哈利波特, 因為我怕嚇親佢, 兼且最後 15min 有立體電影, bb邊識睇!

另外, 我係去奧海城 ...

別墅

So brave!!

別墅

叻叻

別墅

我都好想帶包包去睇戲,太驚佢會喊 ,冇勇氣

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我都想帶
旦係都係唔敢博

大宅

原文章由 kacharles 於 07-7-10 10:34 發表

另外, 我係去奧海城 ...

Him Him,

You are "Good Boy" Ah!!!

複式洋房

原文章由 eshiro 於 07-7-10 10:40 發表
wow!! impressive.. haha.. bb even knows to laugh.. haha... so cute ar!

did the sound in the theatre scared bb at first?

因為史力加3的 music 幾好聽, 畫面又靚, 我見bb也看得非常投入呢!

首頁

尾頁

跳至